Giriş Kayıt
David M. Garber

David M. Garber


Görsel Efekt, Yapımcı

David M. Garber, görsel efekt, yapımcı. Korku Şovu (1982), Selena (1997), Battlestar Galactica (1978), Monkey Shines (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Garber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Yapımcı    

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,277
2005 Komedi Çeşitli 5.9 7,394

İtalya'da Aşk
2003 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
5.4 29,019
2003 Suç Görsel Efekt 6.6 19,006

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Görsel Efekt 6.0 995
1997 Biyografi Görsel Efekt 6.7 19,825
1995 Dram Görsel Efekt 7.3 3,085
1993 Dram Görsel Efekt 5.8 1,589
1991 Dram Görsel Efekt 6.1 682
1988 Dram Görsel Efekt 6.2 7,932

Korku Şovu
1982 Komedi Görsel Efekt 6.9 31,661
1981 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
1980 Bilim-Kurgu Yapımcı
Görsel Efekt
5.5 2,233

25. Yüzyıl
1979 Macera Görsel Efekt 6.9 5,329
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.1 10,726
Film Altyazıları
Live by Night (12,254) Resident Evil: The Final Chapter (9,661) Rogue One (5,620) Hidden Figures (5,115) Patriots Day (4,900) Why Him? (4,584) Assassin's Creed (4,269) Split (3,812) Allied (3,623) Paterson (3,582)
Dizi Altyazıları
Legion (5,015) The 100 (4,547) Black Sails (4,345) Arrow (3,533) The Expanse (3,350) Into the Badlands (2,961) The Originals (2,925) Colony (2,758) The Flash (2,605) Vikings (2,544)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017