Giriş Kayıt
David M. Garber

David M. Garber


Görsel Efekt, Yapımcı

David M. Garber, görsel efekt, yapımcı. Korku Şovu (1982), Selena (1997), Battlestar Galactica (1978), Monkey Shines (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Garber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Yapımcı    

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Çeşitli 5.8 65,852
2005 Komedi Çeşitli 5.9 7,394

İtalya'da Aşk
2003 Macera Görsel Efekt
Çeşitli
5.4 29,506
2003 Suç Görsel Efekt 6.6 19,267

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Görsel Efekt 6.0 995
1997 Biyografi Görsel Efekt 6.7 20,147
1995 Dram Görsel Efekt 7.3 3,085
1993 Dram Görsel Efekt 5.8 1,589
1991 Dram Görsel Efekt 6.1 682
1988 Dram Görsel Efekt 6.2 8,329

Korku Şovu
1982 Komedi Görsel Efekt 6.9 32,171
1981 Bilim-Kurgu Görsel Efekt    
1980 Bilim-Kurgu Yapımcı
Görsel Efekt
5.5 2,233

25. Yüzyıl
1979 Macera Görsel Efekt 6.9 5,474
1978 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.1 10,906
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017