Giriş Kayıt
Sam Garbarski

Sam Garbarski


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Sam Garbarski, Planegg, Bavaria, Almanya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Doğum Yeri: Planegg, Bavaria, Almanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2013 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 402
2010 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 1,196
2007 Dram Yönetmen 7.2 6,434

Büyük Sır
2007 Dram Oyuncu 6.9 2,575
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017