Giriş Kayıt
Sam Garbarski

Sam Garbarski


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Sam Garbarski, Planegg, Bavaria, Almanya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Doğum Yeri: Planegg, Bavaria, Almanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 174
2013 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 402
2010 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 1,196
2007 Dram Yönetmen 7.2 6,434

Büyük Sır
2007 Dram Oyuncu 6.9 2,575
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017