Giriş Kayıt
Dino Ganziano

Dino Ganziano


Makyaj

Dino Ganziano, makyaj. İlk Gün (2001), Devlet Düşmanı (1998), Kızıl Ekim (1990), Cehennem Silahı 3 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Gün
2001 Suç Makyaj 7.7 335,537
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 278,062
2001 Biyografi Makyaj 7.9 11,490
2001 Gerilim Makyaj 5.8 1,595
1999 Macera Makyaj    

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Makyaj 6.4 37,559

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Makyaj 7.3 203,290

Kumpas
1997 Aksiyon Makyaj 5.5 4,922

Yağmurcu
1997 Suç Makyaj 7.1 51,363

Kaybedenler
1997 Suç Makyaj 6.8 44,640
1997 Macera Makyaj 4.7 81,429

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Makyaj 6.6 43,917

Kuduz bakisi
1996 Komedi Makyaj 5.5 2,302
1993 Macera Makyaj 6.8 17,359

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Makyaj 6.7 138,742
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Makyaj 7.2 127,135
1990 Aksiyon Makyaj 7.3 5,218

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Makyaj 7.6 155,137

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Makyaj 7.6 59,911

Kayıp Gençler
1987 Komedi Makyaj 7.3 102,920
1986 Biyografi Makyaj 6.2 1,203

Cinayet Dosyası
1984 Suç Makyaj 6.9 14,535
1984 Biyografi Makyaj    
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 8,007
1979 Komedi Makyaj 4.2 1,445
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018