Giriş Kayıt
Dino Ganziano

Dino Ganziano


Makyaj

Dino Ganziano, makyaj. İlk Gün (2001), Devlet Düşmanı (1998), Kızıl Ekim (1990), Cehennem Silahı 3 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Gün
2001 Suç Makyaj 7.7 324,117
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 268,426
2001 Biyografi Makyaj 7.9 11,490
2001 Gerilim Makyaj 5.8 1,595
1999 Macera Makyaj    

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Makyaj 6.4 36,624

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Makyaj 7.3 197,325

Kumpas
1997 Aksiyon Makyaj 5.5 4,922

Yağmurcu
1997 Suç Makyaj 7.1 48,954

Kaybedenler
1997 Suç Makyaj 6.8 43,745
1997 Macera Makyaj 4.7 78,212

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Makyaj 6.6 42,486

Kuduz bakisi
1996 Komedi Makyaj 5.5 2,302
1993 Macera Makyaj 6.8 16,570

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Makyaj 6.7 134,459
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Makyaj 7.2 121,203
1990 Aksiyon Makyaj 7.3 4,970

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Makyaj 7.6 150,396

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Makyaj 7.6 57,330

Kayıp Gençler
1987 Komedi Makyaj 7.3 98,438
1986 Biyografi Makyaj 6.2 1,203

Cinayet Dosyası
1984 Suç Makyaj 6.9 13,839
1984 Biyografi Makyaj    
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 7,355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017