Giriş Kayıt
Dino Ganziano

Dino Ganziano


Makyaj

Dino Ganziano, makyaj. İlk Gün (2001), Devlet Düşmanı (1998), Kızıl Ekim (1990), Cehennem Silahı 3 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Gün
2001 Suç Makyaj 7.7 331,321
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 274,442
2001 Biyografi Makyaj 7.9 11,490
2001 Gerilim Makyaj 5.8 1,595
1999 Macera Makyaj    

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Makyaj 6.4 37,241

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Makyaj 7.3 201,108

Kumpas
1997 Aksiyon Makyaj 5.5 4,922

Yağmurcu
1997 Suç Makyaj 7.1 50,521

Kaybedenler
1997 Suç Makyaj 6.8 44,227
1997 Macera Makyaj 4.7 80,306

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Makyaj 6.6 43,460

Kuduz bakisi
1996 Komedi Makyaj 5.5 2,302
1993 Macera Makyaj 6.8 17,091

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Makyaj 6.7 137,208
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Makyaj 7.2 125,034
1990 Aksiyon Makyaj 7.3 5,128

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Makyaj 7.6 153,638

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Makyaj 7.6 58,864

Kayıp Gençler
1987 Komedi Makyaj 7.3 101,746
1986 Biyografi Makyaj 6.2 1,203

Cinayet Dosyası
1984 Suç Makyaj 6.9 14,298
1984 Biyografi Makyaj    
1982 Macera Makyaj 7.4 252
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 7,772
1979 Komedi Makyaj 4.2 1,445
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017