Giriş Kayıt
John Gant

John Gant


Özel Efekt, Dublör, Görsel Efekt

John Gant, Özel efekt, dublör, görsel efekt. 007 James Bond: Beni Seven Casus (1977), Pembe Panterin Dönüşü (1975), Shaan (1980), Örtbas (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj 6.8 10

Örtbas
1991 Aksiyon Özel Efekt 4.3 968
1987 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Zafer Topu
1986 Aksiyon Özel Efekt 5.6 16,415
1986 Korku Özel Efekt 5.9 1,957

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Özel Efekt 6.1 18,202

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Özel Efekt 7.4 112,784
1981 Aksiyon Özel Efekt 6.7 12,385
1980 Aksiyon Özel Efekt 7.2 1,840

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Oyuncu 6.3 77,832

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Özel Efekt 7.1 85,120

Pembe Panterin Dönüşü
1975 Komedi Özel Efekt 7.1 21,684

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 Gizem Görsel Efekt 8.3 505,604
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018