Giriş Kayıt
John Gant

John Gant


Özel Efekt, Oyuncu, Dublör

John Gant, Özel efekt, oyuncu, dublör. 007 James Bond: Beni Seven Casus (1977), Pembe Panterin Dönüşü (1975), Shaan (1980), Örtbas (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Kısa Metraj 6.8 10

Örtbas
1991 Aksiyon Özel Efekt 4.3 968
1987 Bilim-Kurgu Dublör 3.9 271

Zafer Topu
1986 Aksiyon Özel Efekt 5.6 15,520
1986 Korku Özel Efekt 5.9 1,957

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Özel Efekt 6.1 16,548

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Özel Efekt 7.4 105,963
1981 Aksiyon Özel Efekt 6.7 11,529
1980 Aksiyon Özel Efekt 7.2 1,840

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Oyuncu 6.3 73,201

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Özel Efekt 7.1 80,184

Pembe Panterin Dönüşü
1975 Komedi Özel Efekt 7.1 19,816

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 Gizem Görsel Efekt 8.3 460,260
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017