Giriş Kayıt
Michael Gans

Michael Gans


Senarist, Yapımcı

Michael Gans, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 7.3 25,573
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 8,607
2007 Komedi Senarist 3.4 487
2005 Dram Senarist 5.5 117
1998 Animasyon Senarist 6.9 6,216
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017