Giriş Kayıt
Michael Gans

Michael Gans


Senarist, Yapımcı

Michael Gans, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 7.3 22,546
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 8,344
2007 Komedi Senarist 3.4 487
2005 Dram Senarist 5.5 117
1998 Animasyon Senarist 6.9 6,216
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017