Giriş Kayıt
Chuck Gammage

Chuck Gammage


Animasyon, Görsel Efekt

Chuck Gammage, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Chuck Gamage | Charles Gammage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Animasyon 6.3 117,818
1996 Animasyon Animasyon 5.4 4,161

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
1992 Animasyon Animasyon 6.5 21,480

Roger Rabbit
1988 Animasyon Animasyon 7.7 146,976

İskoçyalı
1986 Macera Görsel Efekt 7.2 101,831
1983 Animasyon Animasyon 6.8 2,271
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017