Giriş Kayıt
Chuck Gammage

Chuck Gammage


Animasyon, Görsel Efekt

Chuck Gammage, animasyon, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Chuck Gamage | Charles Gammage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Animasyon 6.3 120,487
1996 Animasyon Animasyon 5.4 4,161

Asteriks Amerika'yı Fethediyor
1994 Animasyon Animasyon 5.9 4,954
1992 Animasyon Animasyon 6.5 21,900

Roger Rabbit
1988 Animasyon Animasyon 7.7 149,886

İskoçyalı
1986 Macera Görsel Efekt 7.2 102,974
1983 Animasyon Animasyon 6.8 2,271
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017