Giriş Kayıt
Mercedes Gamero

Mercedes Gamero


Yapımcı

Mercedes Gamero, yapımcı. Uzun Boylu Esmer Adam (2010), Contratiempo (2016), Ceset (2012), Aşka Yükseliş (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2017 Gerilim Yapımcı    
2017 Gerilim Yapımcı 6.2 2,276
2017 Komedi Yapımcı 5.6 195
2017 Komedi Yapımcı 6.4 3,662
2016 Suç Yapımcı 8.0 28,953
2016 Komedi Yapımcı 4.5 626
2016 Komedi Yapımcı 5.0 818
2016 Animasyon Yapımcı 5.2 948
2016 Gerilim Yapımcı 7.2 3,653
2016 Biyografi Yapımcı 7.0 2,870
2016 Aksiyon Yapımcı 4.5 608
2016 Yapımcı 5.9 960
2016 Dram Yapımcı 6.3 358
2016 Komedi Yapımcı 5.9 447

Kardaki Palmiyeler
2015 Yapımcı 7.3 5,344

Bilinmeyen Numara
2015 Gerilim Yapımcı 6.6 5,007
2015 Komedi Yapımcı 4.6 483
2015 Suç Yapımcı 5.9 315
2014 Aksiyon Yapımcı 5.4 2,696

Bataklık
2014 Suç Yapımcı 7.3 20,576
2014 Belgesel 7.6 132

Açık Pencereler
2014 Aksiyon Yapımcı 5.2 11,491
2014 Korku Yapımcı 5.1 283
2014 Aksiyon Yapımcı 6.4 1,117
2014 Komedi Yapımcı 4.4 227

Altın Gol
2013 Animasyon Yapımcı 6.6 7,091

İsmail
2013 Dram Yapımcı 6.3 714

Anna
2013 Dram Yapımcı 6.5 16,759
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,332
2013 Macera Yapımcı 5.5 608
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,736
2013 Dram Yapımcı 4.9 313
2013 Aksiyon Yapımcı 5.8 2,492

Piyano
2013 Müzik Yapımcı 5.9 13,929

Anne
2013 Korku 6.2 145,920

Son Günler
2013 Macera Yapımcı 6.1 5,838

Sensiz Olmaz
2012 Dram Yapımcı 7.0 10,820

Ceset
2012 Gizem Yapımcı 7.6 27,562

Son
2012 Dram Yapımcı 4.9 2,699

Ya Aşk Olmasaydı?
2011 Komedi Yapımcı 5.5 581

Ölümcül Arayış
2011 Korku Yapımcı 3.7 1,053
2011 Komedi Yapımcı 4.6 668

Çıkmaz Sokak
2011 Aksiyon Yapımcı 4.3 586

Davetsiz Misafirler
2011 Fantastik Yapımcı 5.4 18,340

Dünya Dışı
2011 Komedi Yapımcı 5.8 3,141
2011 Komedi Yapımcı 3.9 326
2011 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,752

Aşka Yükseliş
2010 Dram Yapımcı 7.0 18,148

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Komedi Yapımcı 6.3 38,866
2010 Komedi Yapımcı 6.1 880
2010 Biyografi Yapımcı 6.1 861
2010 Komedi Yapımcı 5.9 1,225

Kağıttan Kuşlar
2010 Komedi Yapımcı 7.0 568

Gezegen 51
2009 Animasyon Yapımcı 6.1 43,564
2009 Komedi Yapımcı 6.2 1,634
2009 Komedi Yapımcı 4.8 1,349
2009 Komedi Yapımcı 4.9 388
2003 Komedi Yapımcı 6.2 679

Kasa 507
2002 Aksiyon Yapımcı 6.9 1,864
2002 Korku Yapımcı 4.6 212

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Yapımcı 6.5 4,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017