Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Çeşitli 8.9 269,943
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 25,528
2016 Komedi Çeşitli 5.5 4,165

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 91,609

Nefret Sekizlisi
2015 Suç Çeşitli 7.8 388,481

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 146,944
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,546
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 46,883
2014 Dram Çeşitli 8.3 25,892
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,564
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,944

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 198,387
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,421
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 188,464

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 42,937
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 295,209
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 161,366

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 170,188

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 94,397
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 550,274

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 156,044

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 95,282

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 350,380

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 396,424

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 457,005
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 60,086
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 223,828

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 87,944

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 267,670

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 111,635

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 6.0 68,744

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 240,745

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 309,640

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 82,653
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 26,962
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,473,229
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 38,611

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 74,418

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 85,182
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 331,851
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 6,227
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018