Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Çeşitli 8.9 285,532
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 27,028
2016 Komedi Çeşitli 5.5 4,165

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 93,520

Nefret Sekizlisi
2015 Suç Çeşitli 7.8 393,569

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 148,036
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,617
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 47,298
2014 Dram Çeşitli 8.4 27,182
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,564
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,985

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 200,196
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,421
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 189,320

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 43,145
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 296,585
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 161,969

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 170,965

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 94,676
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 552,564

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 156,705

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 95,596

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 352,590

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 398,508

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 459,422
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 60,331
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 224,914

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 88,311

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 269,455

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 112,151

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 6.0 69,059

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 241,981

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 311,706

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 83,076
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 27,144
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,491,059
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 38,887

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 74,797

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 85,709
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 334,647
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 6,230
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018