Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 18,116
2016 Komedi Çeşitli 5.5 4,165

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 78,435
2015 Suç Çeşitli 7.8 345,475

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 136,841
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,271
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 42,387
2014 Dram Çeşitli 8.3 21,843
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,564
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,567

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 188,984
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,189
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 182,115

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 41,144
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 284,561
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 156,641

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 163,806

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 91,857
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 533,820

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 150,344

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 92,769

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 335,336

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 382,560

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 441,372
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 58,273
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 215,724

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 85,206

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 256,622

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 108,257

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 5.9 66,520

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 231,909

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 298,003

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 80,271
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 25,964
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,369,699
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 36,859

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 71,807

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 81,265
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 311,739
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017