Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 7.9 13,039
2016 Komedi Çeşitli 5.6 3,994

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 70,350
2015 Suç Çeşitli 7.8 324,588

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 131,565
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,198
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 41,008
2014 Dram Çeşitli 8.3 18,695
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,479
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,356

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 184,677
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,189
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 179,019

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 40,432
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 279,014
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 154,636

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 160,935

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 90,684
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 525,247

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 147,794

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 91,777

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 328,442

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 375,765

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 433,864
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 57,469
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 212,453

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 83,944

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 251,344

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 106,753

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 5.9 65,616

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 227,776

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 292,662

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 79,252
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.2 25,471
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,325,060
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 36,068

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 70,739

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 79,636
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 304,263
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017