Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 15,623
2016 Komedi Çeşitli 5.5 4,057

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 73,679
2015 Suç Çeşitli 7.8 332,815

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 133,533
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,266
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 41,378
2014 Dram Çeşitli 8.3 19,303
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,547
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,434

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 186,101
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,189
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 180,093

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 40,659
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 280,737
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 155,306

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 161,880

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 91,084
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 527,842

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 148,681

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 92,098

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 330,704

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 378,164

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 436,507
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 57,733
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 213,521

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 84,312

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 253,103

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 107,107

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 5.9 65,724

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 229,171

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 294,485

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 79,592
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.2 25,610
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,340,089
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 36,225

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 71,053

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 80,174
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 306,825
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,292
Film Altyazıları
Live by Night (10,018) Resident Evil: The Final Chapter (8,773) Hidden Figures (4,644) Rogue One (4,225) Patriots Day (4,214) Assassin's Creed (3,725) Split (3,474) Allied (3,453) Paterson (3,265) Why Him? (2,039)
Dizi Altyazıları
Legion (4,380) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,157) The Expanse (3,034) The Originals (2,745) Colony (2,576) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,149) Vikings (2,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017