Giriş Kayıt
Robert 'Rock' Galotti

Robert 'Rock' Galotti


Dublör, Sanat Bölümü, Oyuncu

Robert 'Rock' Galotti, dublör, sanat bölümü, oyuncu. Range 15 (2016), Lethal Weapon (2016), Sexy Evil Genius (2013), (1986) Müfreze (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert M. Galotti Jr. | Robert Galotti Jr. | Rober
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Çeşitli 8.9 233,936
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 21,738
2016 Komedi Çeşitli 5.5 4,165

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 84,989
2015 Suç Çeşitli 7.8 368,762

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 142,390
2015 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,418
2014 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.5 45,638
2014 Dram Çeşitli 8.3 23,560
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,564
2014 Aksiyon Çeşitli 7.5 11,798

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör
Sanat Bölümü
Çeşitli
6.7 194,094
2013 Suç Çeşitli 7.6 6,421
2013 Komedi Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,041

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 185,531

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 42,047
2010 Komedi Yapımcı 2.7 1,125

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.5 290,430
2009 Dram Dublör 7.1 4,647

Kartal Göz
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 159,225

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 167,268

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 93,400
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 543,758

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 153,333

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Çeşitli 6.3 94,141

Son Samuray
2003 Aksiyon Çeşitli 7.7 342,994

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 389,871

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 449,649
2002 Kısa Metraj Dublör
Oyuncu
7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 59,222
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 219,955

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 86,608

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 262,396

8 Milimetre
1999 Suç Çeşitli 6.5 109,963

Yılan Gözler
1998 Suç Çeşitli 6.0 67,654

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 236,806

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 304,073

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.0 81,494
1995 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 26,432
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,419,519
1993 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,915

Zor Hedef
1993 Aksiyon Çeşitli 6.1 37,761

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.0 73,176

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 Biyografi Çeşitli 7.2 83,371
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 759

Müfreze
1986 Dram Dublör
Oyuncu
Çeşitli
8.1 320,422
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 9,590

Marslı İstilacılar
1986 Korku Sanat Bölümü 5.5 5,874
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017