Giriş Kayıt
Jane Galloway

Jane Galloway (67)


Oyuncu

Jane Galloway, 27 Şubat 1950 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1950
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 5.2 759

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 40 Komedi Oyuncu 6.7 12,275
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,785
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,115
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,062
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017