Giriş Kayıt
Jane Galloway

Jane Galloway (67)


Oyuncu

Jane Galloway, 27 Şubat 1950 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1950
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Oyuncu 5.2 796

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 40 Komedi Oyuncu 6.7 12,930
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,374
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017