Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Pina Gallini

Pina Gallini (85)


Oyuncu

Giuseppina Gallini, 18 Mart 1888 Bondeno, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu. Eugenia Grandet (1947) yapımıyla biliniyor.31 Ocak 1974 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Giuseppina Gallini
Doğum Tarihi: 18 Mart 1888
Ölüm Tarihi: 31 Ocak 1974
Doğum Yeri: Bondeno, Emilia-Romagna, İtalya
Diğer Bir İsmi: Pina Dal Cortivo
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 66 Komedi Oyuncu 7.1 1,094
1954 66 Komedi Oyuncu    
1954 66 Komedi Oyuncu 6.3 109
1953 65 Komedi Oyuncu 7.3 1,749
1949 61 Komedi Oyuncu 6.6 144
1942 54 Komedi Oyuncu 7.5 209
1942 54 Komedi Oyuncu 5.7 13
1940 52 Komedi Oyuncu 6.1 26
1938 50 Komedi Oyuncu 6.3 7
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017