Giriş Kayıt
Pierre Galliard

Pierre Galliard


Sanat Bölümü, Oyuncu, Set Dekoratörü

Pierre Galliard, sanat bölümü, oyuncu, set dekoratörü. Seremoni (1995), Sicak çikolata (2000), L'ivresse du pouvoir (2006), Yalanların Rengi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu    
2006 Dram Sanat Bölümü 6.4 2,382

Nedime
2004 Gerilim Oyuncu 6.7 2,178

Sicak çikolata
2000 Suç Sanat Bölümü 6.7 3,874

Yalanların Rengi
1999 Suç Sanat Bölümü 7.1 1,664
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 1,229

Hırsız ve Çırağı
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,660
1996 Gerilim Sanat Bölümü 5.9 209

Seremoni
1995 Suç Sanat Bölümü 7.6 6,872
1994 Suç Set Dekoratörü 7.2 2,999
1990 Dram Sanat Bölümü 4.9 437
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.9 937
1986 Dram Sanat Bölümü 7.2 851

Müfettiş Lavardin
1986 Suç Sanat Bölümü 6.6 801
1985 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,044
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017