Giriş Kayıt
Johnny Galecki

Johnny Galecki (42)


Oyuncu, Yapımcı

John Mark Galecki, 30 Nisan 1975 Bree, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu, yapımcı. The Big Bang Theory (2007), Zamana Karşı (2011), Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Halka 3 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Mark Galecki
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1975
Doğum Yeri: Bree, Flanders, Belçika
Diğer Bir İsmi: John Galecki
Burcu: Boğa
Boyu: 1.65 m
9.1 (49 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    

Halka 3
2017 42 Dram Oyuncu 4.5 28,568
2015 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2013 38 Dram Oyuncu 6.6 7,147
2012 Oyuncu 7.2 549

Zamana Karşı
2011 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 330,304
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,197

Üç Kişilik Masa
2009 34 Komedi Oyuncu 5.5 2,752
2008 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 384,421
2007 Komedi Oyuncu 8.3 593,385
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,354

Mutlu Sonlar
2005 30 Komedi Oyuncu
6.5 8,193
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 Komedi Oyuncu 8.5 145,784
2004 29 Suç Oyuncu 6.5 1,389
2003 Komedi Oyuncu 5.5 4,084
2003 28 Komedi Oyuncu 6.0 1,919
2001 26 Fantastik Oyuncu 6.9 222,275

Bir Şans Daha
2000 25 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1998 23 Komedi Oyuncu 6.5 18,830

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 22 Korku Oyuncu 5.7 115,436
1997 22 Komedi Oyuncu 6.4 83,342

İntihar Pokeri
1997 22 Komedi Oyuncu 7.0 23,403
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1994 Dram Oyuncu 6.3 231
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 14 Komedi Oyuncu 7.6 122,468
1989 14 Dram Oyuncu 6.3 3,516
1988 Komedi Oyuncu 7.0 30,713
1988 13 Komedi Oyuncu 5.5 2,189
1987 12 Suç Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,927) Vikings (2,201) Black Mirror (2,003) Counterpart (1,932) Bron/Broen (1,699) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,029) The Alienist (901) Altered Carbon (896) Blindspot (819)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018