Giriş Kayıt
Sonny Jim Gaines

Sonny Jim Gaines (79)


Oyuncu

Sonny Jim Gaines, 10 Eylül 1927 doğumlu oyuncu. Malcolm X (1992) yapımıyla biliniyor.02 Eylül 2006 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1927
Ölüm Tarihi: 02 Eylül 2006
Diğer Bir İsmi: James E. Gaines | Sonny Jim
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Sahtekar
2003 76 Komedi Oyuncu 5.5 5,851

Pelikan Dosyası
1993 66 Suç Oyuncu 6.6 62,046
1992 65 Biyografi Oyuncu 7.7 67,162
1992 65 Komedi Oyuncu 5.8 12,382
1979 52 Dram Oyuncu    
1978 51 Dram Oyuncu    
1972 Komedi Oyuncu 7.9 5,564
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017