Giriş Kayıt
Sonny Jim Gaines

Sonny Jim Gaines (79)


Oyuncu

Sonny Jim Gaines, 10 Eylül 1927 doğumlu oyuncu. Malcolm X (1992) yapımıyla biliniyor.02 Eylül 2006 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1927
Ölüm Tarihi: 02 Eylül 2006
Diğer Bir İsmi: James E. Gaines | Sonny Jim
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı Sahtekar
2003 76 Komedi Oyuncu 5.5 5,851
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,587

Pelikan Dosyası
1993 66 Suç Oyuncu 6.6 64,339
1992 65 Biyografi Oyuncu 7.7 69,509
1992 65 Komedi Oyuncu 5.8 12,382
1979 52 Dram Oyuncu    
1978 51 Dram Oyuncu    
1972 Komedi Oyuncu 7.9 5,870
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017