Giriş Kayıt
Lenny Gaines

Lenny Gaines (84)


Oyuncu, Yapımcı

Lenny Gaines, 13 Eylül 1922 doğumlu oyuncu, yapımcı. Ayrılan Yollar (1979), (1979) Rocky 2 (1979), (1977) New York New York (1977), (1980) Where the Buffalo Roam (1980) gibi yapımlarla biliniyor.15 Şubat 2007 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1922
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 2007
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadın Kokusu
1992 70 Dram Oyuncu 8.0 205,515
1991 69 Komedi Oyuncu 6.3 4,216

Aslan Yürek
1990 68 Aksiyon Oyuncu 6.1 26,362
1984 62 Macera Oyuncu 6.4 18,823
1980 58 Biyografi Oyuncu 6.9 965
1980 58 Biyografi Oyuncu 6.7 9,534

Ayrılan Yollar
1979 57 Dram Oyuncu 7.0 5,755

Rocky 2
1979 57 Dram Oyuncu 7.2 148,543

Son Macera
1979 57 Komedi Yapımcı 7.2 2,136

Mavi Tasma
1978 56 Suç Oyuncu 7.6 4,650
1977 55 Dram Oyuncu 6.7 14,095
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017