Giriş Kayıt
Pascal Gaigne

Pascal Gaigne (59)


Müzisyen, Müzisyen

Pascal Gaigne, 25 Haziran 1958 doğumlu müzisyen, müzisyen. Koyu Laci Siyaha Yakın (2006), Şişkolar (2009), Çiçekler (2014), El olivo (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1958
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 59 Fantastik Müzik    
2017 59 Tarihi Müzik 7.0 126
2016 58 Dram Müzik 5.6 510
2016 58 Dram Müzik 6.7 683
2016 58 Komedi Müzik
Müzik
7.0 1,481
2015 57 Komedi Müzik 5.4 518
2014 56 Gerilim Müzik 6.1 212

Çiçekler
2014 56 Dram Müzik 6.8 1,590
2014 56 Belgesel Müzik 7.1 37
2014 56 Biyografi Müzik 5.7 335
2013 55 Dram Müzik 7.7 6
2013 Biyografi Müzik    
2012 54 Dram Müzik 7.2 50

Gökyüzünde Bir Ayna
2011 53 Müzik 6.3 531
2011 53 Macera Müzik
Müzik
4.8 676
2011 53 Belgesel Müzik 8.0 15
2010 52 Dram Müzik 7.2 380
2009 51 Dram Müzik 5.8 916

Şişkolar
2009 51 Komedi Müzik 6.7 2,087
2007 49 Dram Müzik
Müzik
6.7 482
2007 49 Belgesel Müzik 8.1 169

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 48 Dram Müzik 7.3 6,770
2004 46 Kısa Metraj Müzik 6.9 117
2002 44 Dram Müzik
Müzik
7.1 1,360
2001 43 Dram Müzik 7.0 486
1999 41 Komedi Müzik
Müzik
7.0 652

Ayva Ağacı Güneşi
1992 34 Belgesel Müzik 7.9 1,225
1991 33 Müzik 7.5 414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017