Giriş Kayıt
Valentin Gaft

Valentin Gaft (81)


Oyuncu

Valentin Iosifovich Gaft, 02 Eylül 1935 Moscow, SSCB [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. 12 (2007), (2005) Usta ile Margarita (2005), (2010) Güneş Yanığı 2 (2010), (2011) Utomlennye solntsem 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Valentin Iosifovich Gaft
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1935
Doğum Yeri: Moscow, SSCB [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: V. Gaft
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 81 Komedi Oyuncu 5.0 11
2013 78 Komedi Oyuncu 5.7 813
2012 77 Animasyon Oyuncu 3.2 477
2011 Dram Oyuncu 4.0 1,321
2011 Aksiyon Oyuncu 8.2 77

Güneş Yanığı 2
2010 75 Dram Oyuncu 4.1 3,453
2009 74 Macera Oyuncu 4.4 656
2009 74 Dram Oyuncu 6.1 3,797
2007 72 Suç Oyuncu 7.8 11,717
2007 72 Komedi Oyuncu 2.8 69

Usta ile Margarita
2005 Dram Oyuncu 7.6 2,510
2002 Suç Oyuncu    
2000 65 Komedi Oyuncu 4.8 439
1991 56 Dram Oyuncu 6.9 221
1980 45 Komedi Oyuncu    
1975 40 Komedi Oyuncu    
1974 39 Dram Oyuncu 7.4 23
1973 Macera Oyuncu    
1958 23 Dram Oyuncu 7.6 35
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017