Giriş Kayıt
Jim Gaffigan

Jim Gaffigan (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Christopher Gaffigan, 07 Temmuz 1966 Chesterton, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. It's Kind of a Funny Story (2010), Experimenter (2015), Jim Gaffigan: Beyond the Pale (2006), The Jim Gaffigan Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Christopher Gaffigan
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Chesterton, Hindistanna, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    

Sarhoş Ebeveynler
2017 51 Komedi Oyuncu    
2017 51 Dram Oyuncu 5.9 121
2017 Komedi Oyuncu    
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.8 102
2016 50 Dram Oyuncu 6.5 2,305
2016 50 Oyuncu    
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321
2016 50 Animasyon Oyuncu 5.4 520
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 1,843
2015 49 Komedi Oyuncu 5.6 5,155
2015 49 Biyografi Oyuncu 6.6 13,578

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,466

Sıcak Takip
2015 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 40,876
2014 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2014 48 Belgesel Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.2 142
2013 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2013 47 Dram Oyuncu 6.0 192
2012 46 Gerilim Oyuncu 5.0 479
2011 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,823
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,798
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 47,137
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 26
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901

Seni Uzaktan Sevmek
2010 44 Komedi Oyuncu 6.3 52,721
2010 44 Komedi Oyuncu 7.1 116,768
2010 44 Dram Oyuncu 6.9 18
2010 44 Belgesel Oyuncu 6.6 618

Uzaklara Gidelim
2009 43 Komedi Oyuncu 7.1 47,799

17 Yeniden
2009 43 Komedi Oyuncu 6.4 156,353
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 43 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 255
2008 42 Komedi Oyuncu 3.8 45,183
2007 41 Komedi Oyuncu 6.5 746
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 40 Dram Oyuncu 6.3 1,531
2006 40 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.1 2,505
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,354
2005 39 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 39 Komedi Oyuncu 5.8 1,300
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Keşke 30 Olsam
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 133,926

Paralel Öyküler
2004 38 Dram Oyuncu    
2004 38 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2002 36 Komedi Oyuncu 7.0 29,987
2002 36 Komedi Oyuncu 6.7 116
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,443
2001 35 Komedi Oyuncu 7.1 81,418
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Üç Kral
1999 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 145,929
1998 Komedi Oyuncu 8.1 128,114
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
Dizi Altyazıları
Shameless (5,762) Vikings (4,211) Game of Thrones (3,078) Mr. Robot (2,241) Supernatural (1,866) Lucifer (1,507) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,388) Arrow (1,312) Manhunt: Unabomber (1,236)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017