Giriş Kayıt
Jim Gaffigan

Jim Gaffigan (50)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Christopher Gaffigan, 07 Temmuz 1966 Chesterton, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. It's Kind of a Funny Story (2010), Experimenter (2015), Jim Gaffigan: Beyond the Pale (2006), The Jim Gaffigan Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Christopher Gaffigan
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Chesterton, Hindistanna, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 50 Dram Oyuncu 7.0 76
2016 50 Oyuncu    
2016 50 Animasyon Oyuncu    
2016 50 Komedi Oyuncu    
2015 49 Komedi Oyuncu 5.6 4,687
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 1,843
2015 49 Biyografi Oyuncu 6.6 11,532

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,466

Sıcak Takip
2015 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 38,231
2014 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2014 Komedi Oyuncu 7.8 10,748
2014 48 Belgesel Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.2 142
2013 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2013 47 Dram Oyuncu 6.0 192
2012 46 Gerilim Oyuncu 5.0 479
2011 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,823
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,125
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 42,944
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 26
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,835

Seni Uzaktan Sevmek
2010 44 Komedi Oyuncu 6.3 51,646
2010 44 Komedi Oyuncu 7.2 112,370
2010 44 Dram Oyuncu 6.9 18
2010 44 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu    

Uzaklara Gidelim
2009 43 Komedi Oyuncu 7.1 46,932

17 Yeniden
2009 43 Komedi Oyuncu 6.4 151,706
2009 43 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 255
2008 42 Komedi Oyuncu 3.8 44,299
2007 41 Komedi Oyuncu 6.5 746
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 40 Dram Oyuncu 6.3 1,531
2006 40 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.1 2,505
2005 39 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 39 Komedi Oyuncu 5.8 1,300
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Keşke 30 Olsam
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 127,547

Paralel Öyküler
2004 38 Dram Oyuncu    
2004 38 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,527
2002 36 Komedi Oyuncu 7.0 29,378
2002 36 Komedi Oyuncu 6.7 116
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,760
2001 35 Komedi Oyuncu 7.1 78,672
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,824

Üç Kral
1999 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 141,720
1998 Komedi Oyuncu 8.1 121,118
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,552
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,307
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,018
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Rogue One (6,914) Resident Evil: The Final Chapter (4,780) Brimstone (3,398) Assassin's Creed (2,887) Split (2,800) The Great Wall (1,661) Paterson (1,534) The Institute (1,488) Passengers (1,171) Collateral Beauty (1,059)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,519) Legion (5,264) Into the Badlands (3,438) Arrow (2,983) Black Sails (2,496) Legends of Tomorrow (2,011) Vikings (1,893) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,680) Game of Thrones (1,656)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017