Giriş Kayıt
Jim Gaffigan

Jim Gaffigan (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Christopher Gaffigan, 07 Temmuz 1966 Chesterton, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. It's Kind of a Funny Story (2010), Experimenter (2015), Jim Gaffigan: Beyond the Pale (2006), The Jim Gaffigan Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Christopher Gaffigan
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Chesterton, Hindistanna, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 50 Dram Oyuncu 6.8 554
2016 50 Oyuncu    
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321
2016 50 Animasyon Oyuncu 5.3 231
2016 50 Animasyon Oyuncu    
2016 50 Komedi Oyuncu    
2015 49 Komedi Oyuncu 5.6 4,877
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 1,843
2015 49 Biyografi Oyuncu 6.6 12,326

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,466

Sıcak Takip
2015 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 39,451
2014 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2014 Komedi Oyuncu 7.8 11,271
2014 48 Belgesel Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.2 142
2013 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2013 47 Dram Oyuncu 6.0 192
2012 46 Gerilim Oyuncu 5.0 479
2011 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,823
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,370
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 44,543
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 26
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,225

Seni Uzaktan Sevmek
2010 44 Komedi Oyuncu 6.3 52,061
2010 44 Komedi Oyuncu 7.1 114,195
2010 44 Dram Oyuncu 6.9 18
2010 44 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu    

Uzaklara Gidelim
2009 43 Komedi Oyuncu 7.1 47,278

17 Yeniden
2009 43 Komedi Oyuncu 6.4 153,492
2009 43 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 255
2008 42 Komedi Oyuncu 3.8 44,658
2007 41 Komedi Oyuncu 6.5 746
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 40 Dram Oyuncu 6.3 1,531
2006 40 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.1 2,505
2005 39 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 39 Komedi Oyuncu 5.8 1,300
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Keşke 30 Olsam
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 129,798

Paralel Öyküler
2004 38 Dram Oyuncu    
2004 38 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,881
2002 36 Komedi Oyuncu 7.0 29,624
2002 36 Komedi Oyuncu 6.7 116
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,004
2001 35 Komedi Oyuncu 7.1 79,686
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,874

Üç Kral
1999 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 143,474
1998 Komedi Oyuncu 8.1 123,232
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,697
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,235
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,371
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017