Giriş Kayıt
Jim Gaffigan

Jim Gaffigan (51)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Christopher Gaffigan, 07 Temmuz 1966 Chesterton, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. It's Kind of a Funny Story (2010), Experimenter (2015), Jim Gaffigan: Beyond the Pale (2006), The Jim Gaffigan Show (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Christopher Gaffigan
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Chesterton, Hindistanna, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.8 336
2018 Animasyon Oyuncu 5.0 197
2017 51 Biyografi Oyuncu 6.8 1,800

Sarhoş Ebeveynler
2017 51 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.8 102
2016 50 Dram Oyuncu 6.5 3,324
2016 50 Oyuncu    
2016 Talk-Show Oyuncu 6.7 1,321
2016 50 Animasyon Oyuncu 5.4 669
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 1,843
2015 49 Komedi Oyuncu 5.6 5,422
2015 49 Biyografi Oyuncu 6.6 13,578

Walter'ın Fantastik Dünyası
2015 49 Komedi Oyuncu 5.3 1,466

Sıcak Takip
2015 49 Aksiyon Oyuncu 5.1 42,051
2014 48 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,545
2014 48 Belgesel Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.2 142
2013 47 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2013 47 Dram Oyuncu 6.0 192
2012 46 Gerilim Oyuncu 5.0 479
2011 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,823
2011 Komedi Oyuncu 7.8 15,322
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 49,695
2011 45 Belgesel Oyuncu 7.4 26
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,379

Seni Uzaktan Sevmek
2010 44 Komedi Oyuncu 6.3 53,157
2010 44 Komedi Oyuncu 7.1 119,818
2010 44 Dram Oyuncu 6.9 18
2010 44 Belgesel Oyuncu 6.6 618

Uzaklara Gidelim
2009 43 Komedi Oyuncu 7.1 48,315

17 Yeniden
2009 43 Komedi Oyuncu 6.4 159,057
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 43 Komedi Oyuncu 6.5 10,828
2008 42 Aksiyon Oyuncu 6.2 255
2008 42 Komedi Oyuncu 3.8 45,713
2007 41 Komedi Oyuncu 6.5 746
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 40 Dram Oyuncu 6.3 1,531
2006 40 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.1 2,505
2006 Komedi Oyuncu 7.4 4,354
2005 39 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 39 Komedi Oyuncu 5.8 1,300
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Keşke 30 Olsam
2004 38 Komedi Oyuncu 6.1 137,640

Paralel Öyküler
2004 38 Dram Oyuncu    
2004 38 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,982
2002 36 Komedi Oyuncu 7.0 30,222
2002 36 Komedi Oyuncu 6.7 116
2002 Animasyon Oyuncu
Senarist
   
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,798
2001 35 Komedi Oyuncu 7.1 83,441
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944

Üç Kral
1999 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 147,872
1998 Komedi Oyuncu 8.1 131,662
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,551
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,459
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,485) Hostiles (2,784) Den of Thieves (2,756) Maze Runner: The Death Cure (2,222) 12 Strong (2,077) Wildling (1,786) Peter Rabbit (1,067) The Commuter (1,042) Submergence (942) Winchester (796)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,660) The Terror (3,450) The Flash (2,799) Legion (2,756) The Crossing (2,246) Supernatural (1,414) Vikings (1,387) The Expanse (1,338) The Big Bang Theory (1,191) Fear the Walking Dead (1,036)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018