Giriş Kayıt
Mike Gabriel

Mike Gabriel (63)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Yönetmen

Mike Gabriel, 05 Kasım 1954 doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, yönetmen. Pocahontas (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1954
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

6 Süper Kahraman
2014 60 Animasyon Çeşitli 7.8 324,483

Oyunbozan Ralph
2012 58 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.7 301,112
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 81,962

Cesur
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 305,165
2011 57 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 16,868

Prenses Ve Kurbağa
2009 55 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 98,762
2009 55 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2008 54 Animasyon Animasyon 6.9 160,021

Kahraman İnekler
2004 50 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 13,823
2004 50 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
6.7 997
1999 45 Animasyon Çeşitli 7.2 29,013
1998 44 Animasyon Senarist    
1995 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.7 135,535
1990 36 Animasyon Yönetmen 6.9 29,696

Oliver ve Arkadaşları
1988 34 Animasyon Animasyon
Senarist
6.7 35,948
1986 32 Animasyon Animasyon 7.2 36,286

Kara Kazan
1985 31 Animasyon Animasyon 6.5 24,603
1982 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 259

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 27 Animasyon Animasyon 7.3 69,876
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017