Giriş Kayıt
Mike Gabriel

Mike Gabriel (62)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist

Mike Gabriel, 05 Kasım 1954 doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist. Pocahontas (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1954
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

6 Süper Kahraman
2014 60 Animasyon Çeşitli 7.8 316,480

Oyunbozan Ralph
2012 58 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.7 295,845
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 80,305

Cesur
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 299,292
2011 57 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 16,817

Prenses Ve Kurbağa
2009 55 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 97,039
2009 55 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2008 54 Animasyon Animasyon 6.9 157,357

Kahraman İnekler
2004 50 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 13,823
1999 45 Animasyon Çeşitli 7.2 29,013
1998 44 Animasyon Senarist    
1995 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.7 132,291
1990 36 Animasyon Yönetmen 6.9 29,696

Oliver ve Arkadaşları
1988 34 Animasyon Animasyon
Senarist
6.7 35,230
1986 32 Animasyon Animasyon 7.2 35,754

Kara Kazan
1985 31 Animasyon Animasyon 6.5 24,061
1982 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 259

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 27 Animasyon Animasyon 7.3 68,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017