Giriş Kayıt
Mike Gabriel

Mike Gabriel (63)


Sanat Bölümü, Animasyon, Senarist, Yapım Tasarımcısı

Mike Gabriel, 05 Kasım 1954 doğumlu sanat bölümü, animasyon, senarist, yapım tasarımcısı. Pocahontas (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1954
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Yapım Tasarımcısı    

6 Süper Kahraman
2014 60 Animasyon Çeşitli 7.8 337,506

Oyunbozan Ralph
2012 58 Animasyon Yapım Tasarımcısı 7.7 310,245
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 83,691

Cesur
2012 58 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 314,707
2011 57 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 17,797

Prenses Ve Kurbağa
2009 55 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 101,692
2009 55 Belgesel Oyuncu 7.7 1,835
2008 54 Animasyon Animasyon 6.9 163,954

Kahraman İnekler
2004 50 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 13,823
2004 50 Animasyon Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
6.7 997
1999 45 Animasyon Çeşitli 7.2 29,013
1998 44 Animasyon Senarist    
1995 41 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.7 140,348
1990 36 Animasyon Yönetmen 6.9 31,412

Oliver ve Arkadaşları
1988 34 Animasyon Animasyon
Senarist
6.7 36,930
1986 32 Animasyon Animasyon 7.2 37,776

Kara Kazan
1985 31 Animasyon Animasyon 6.5 25,442
1982 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 259

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 27 Animasyon Animasyon 7.3 71,945
Dizi Altyazıları
Westworld (15,087) Supernatural (4,519) La casa de papel (4,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,350) Gotham (3,333) Arrow (2,493) 13 Reasons Why (2,016) The 100 (2,014) Lucifer (1,788) The Flash (1,754)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018