Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Özel Efekt 6.7 48,713
2017 Aksiyon Çeşitli 7.9 303,551

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 109,042

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 77,842

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 831,341

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 482,507

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 218,868

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 590,382

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 57,913

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 84,784
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 229,870

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 557,071

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 403,169

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 149,004
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,999

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 183,488

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,882

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 168,906

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 96,136

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,024,646

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 134,603

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 381,518
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018