Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 77,758

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 66,691

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 756,368

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 443,359

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 209,266

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 547,102

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 55,368

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 82,486
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 221,056

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 525,484

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 382,777

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 144,006
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,556

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 176,306

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,153

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 162,866

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 91,927

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 950,529

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 127,700

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 362,563
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017