Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Özel Efekt    
2017 Aksiyon Çeşitli 8.0 237,340

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 106,009

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,920

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 817,020

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 473,887

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 217,412

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 580,574

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 57,287

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 84,321
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 228,199

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 548,800

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 399,622

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 148,084
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,912

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 182,265

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,882

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 167,897

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 95,396

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,008,050

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 133,462

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 378,482
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018