Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Özel Efekt 6.5 89,714
2017 Aksiyon Çeşitli 7.9 347,663

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 110,811

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 79,365

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 851,562

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 492,012

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 219,871

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 604,277

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 58,364

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 85,067
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 231,033

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 561,105

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 405,626

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 149,700
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 12,059

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 184,393

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,882

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 169,620

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 96,694

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,035,022

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 135,637

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 383,530
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Dizi Altyazıları
Westworld (6,551) The 100 (3,135) The Expanse (2,558) La casa de papel (1,850) The Crossing (1,620) Colony (1,458) 12 Monkeys (1,191) Into the Badlands (1,007) Genius (999) Vikings (978)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018