Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 85,425

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 68,921

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 773,581

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 449,263

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 211,238

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 554,842

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 55,769

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 82,846
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 222,688

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 530,734

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 386,794

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 144,925
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,624

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 177,581

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,245

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 163,961

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 92,703

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 962,825

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 128,981

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 366,180
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017