Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 81,932

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 67,839

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 765,081

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 446,290

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 210,314

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 550,946

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 55,570

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 82,641
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 221,974

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 528,258

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 384,825

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 144,479
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,619

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 176,973

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,237

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 163,446

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 92,332

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 956,836

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 128,371

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 364,230
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017