Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 61,942

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 63,585

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 736,391

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 437,571

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 207,638

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 539,947

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 54,960

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 82,126
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 219,349

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 520,054

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 378,864

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 143,073
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,491

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 175,142

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 28,921

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 161,954

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 91,210

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 938,054

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 126,308

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 358,575
Dizi Altyazıları
The Flash (6,894) Into the Badlands (3,369) Legion (2,450) Black Sails (2,387) Vikings (1,787) Arrow (1,682) Legends of Tomorrow (1,643) 24: Legacy (1,616) Iron Fist (1,590) Game of Thrones (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017