Giriş Kayıt
Katie Gabriel

Katie Gabriel


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Katie Gabriel, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. (1997) Beşinci Element (1997), (2010) Öteki Dünya (2010), (2002) Dört Cesur Arkadaş (2002), (2004) Thunderbirds (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Özel Efekt    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Çeşitli    

Müttefik
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.1 93,585

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 71,329

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Çeşitli 8.1 789,967

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 455,409

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.2 213,293

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 562,704

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Sanat Bölümü 4.9 56,277

Öteki Dünya
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 83,309
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 224,357

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 536,586

Son Umut
2006 Dram Sanat Bölümü 7.9 391,430

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 145,989
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 11,734

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 179,181

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sanat Bölümü 6.5 29,509

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 165,296

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 93,563

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Özel Efekt 8.6 977,403

Ufuk Faciası
1997 Korku Özel Efekt 6.7 130,468

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 370,644
1992 Aksiyon Çeşitli 4.0 478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017