Giriş Kayıt
Drew Gabreski

Drew Gabreski


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Oyuncu, Kameraman

Drew Gabreski, görüntü yönetmeni, yönetmen, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Yapımcı
Yönetmen
4.7 1,010
2016 Spor Görüntü Yönetmeni    
2015 Spor Görüntü Yönetmeni    
2014 Spor Görüntü Yönetmeni    
2014 Spor Yönetmen    
2013 Dram Kameraman 4.0 817
1998 Oyuncu 5.8 84
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017