Giriş Kayıt
Helmut Förnbacher

Helmut Förnbacher (81)


Oyuncu, Yönetmen

Helmut Förnbacher, 26 Ocak 1936 Basel, İsviçre doğumlu oyuncu, yönetmen. Gençlik (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1936
Doğum Yeri: Basel, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Anthony Baker
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gençlik
2015 79 Dram Oyuncu 7.3 50,170
2013 77 Dram Oyuncu 6.6 135
2011 75 Dram Oyuncu 6.3 155
1986 Suç Yönetmen 6.6 198

Bozkır Kurdu
1974 38 Dram Oyuncu 6.3 764
1973 37 Dram Oyuncu 4.3 333
1970 Suç Yönetmen 7.3 1,701
1967 31 Suç Oyuncu 5.7 97
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,172) Doctor Strange (6,725) Allied (6,365) Moana (4,823) John Wick: Chapter 2 (3,623) Lion (3,510) Arrival (3,164) Forushande (2,888) Hacksaw Ridge (2,233) Split (2,089)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,323) Supernatural (4,672) The Expanse (4,315) Vikings (3,988) Suits (3,631) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,450) Arrow (2,026) Legion (1,977) Black Sails (1,757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017