Giriş Kayıt
Helmut Förnbacher

Helmut Förnbacher (81)


Oyuncu, Yönetmen

Helmut Förnbacher, 26 Ocak 1936 Basel, İsviçre doğumlu oyuncu, yönetmen. Gençlik (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1936
Doğum Yeri: Basel, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Anthony Baker
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gençlik
2015 79 Dram Oyuncu 7.3 56,289
2013 77 Dram Oyuncu 6.6 135
2011 75 Dram Oyuncu 6.3 155
1986 Suç Yönetmen 6.5 234

Bozkır Kurdu
1974 38 Dram Oyuncu 6.3 764
1973 37 Dram Oyuncu 4.3 333

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen 7.2 1,850
1967 31 Suç Oyuncu 5.7 97
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017