Giriş Kayıt
Deborra-Lee Furness

Deborra-Lee Furness (61)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Deborra-Lee Furness, 08 Aralık 1955 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Uyurgezer (2008), Angel Baby (1995), Beautiful (2009), Kutsanmış (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1955
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Debora-Lee Furness | Deborra Lee Furness | Debra-L
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 60 Belgesel Oyuncu 8.1 8
2011 56 Müzik Oyuncu    

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 55 Animasyon Oyuncu 7.0 69,303

Kutsanmış
2009 54 Dram Oyuncu 6.8 587
2009 54 Dram Oyuncu 5.3 1,484

Uyurgezer
2008 53 Dram Oyuncu 6.2 4,954
2006 51 Suç Oyuncu 6.4 5,807
2005 50 Komedi Senarist
Yönetmen
5.7 702
2004 Aksiyon Çeşitli 8.9 2,460
1998 43 Aile Oyuncu 5.7 342
1995 40 Dram Oyuncu 7.2 1,159
1992 37 Dram Oyuncu 7.0 16,275
1991 36 Dram Oyuncu 6.8 2,490
1990 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 788
1989 34 Dram Oyuncu 7.0 469

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 33 Dram Oyuncu 6.9 7,265
1988 33 Dram Oyuncu 7.1 334
1987 32 Komedi Oyuncu 6.4 72
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017