Giriş Kayıt
Yoichi Funaki

Yoichi Funaki


Oyuncu

Yoichi Funaki, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yôichi Funaki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Dram Oyuncu 7.5 93
1966 Dram Oyuncu 7.3 527
1962 Aksiyon Oyuncu 7.2 458
1962 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,448
1961 Dram Oyuncu 6.5 37
1960 Aksiyon Oyuncu 7.0 95
1959 Dram Oyuncu 6.7 179
1959 Oyuncu 7.4 27
1958 Dram Oyuncu 7.3 427

The Loyal 47 Ronin
1958 Dram Oyuncu 7.2 142
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017