Giriş Kayıt
Allegra Fulton

Allegra Fulton


Oyuncu

Allegra Fulton, oyuncu. Aşk Üçgeni (1999), (2002) John Q (2002), (2014) Yıldız Haritası (2014), (1993) Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Haritası
2014 Komedi Oyuncu 6.2 30,270

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.1 914
2002 Suç Oyuncu 7.1 103,329
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,410
1999 Animasyon Oyuncu 5.3 1,538

Aşk Üçgeni
1999 Dram Oyuncu 5.7 636
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 938

Ölüm ve İntikam
1996 Suç Oyuncu    

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 3,117
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017