Giriş Kayıt
Allegra Fulton

Allegra Fulton


Oyuncu

Allegra Fulton, oyuncu. Aşk Üçgeni (1999), (2017) Suyun Sesi (2017), (2002) John Q (2002), (2014) Yıldız Haritası (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suyun Sesi
2017 Macera Oyuncu 7.4 213,517
2015 Dram 7.5 45

Yıldız Haritası
2014 Komedi Oyuncu 6.2 32,871

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.1 914
2002 Suç Oyuncu 7.1 109,741
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,803
1999 Animasyon Oyuncu 5.3 1,538

Aşk Üçgeni
1999 Dram Oyuncu 5.7 636
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 938

Ölüm ve İntikam
1996 Suç Oyuncu    

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 3,117
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018