Giriş Kayıt
Hellmut Fulss

Hellmut Fulss


Yönetmen Asistanı, Casting

Hellmut Fulss, yönetmen asistanı, casting. Sophie Scholl - Son Günler (2005), Yalan Labirenti (2014), Heute bin ich blond (2013), Her Şey Lila İçin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Helmut Fulss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 26

Yalan Labirenti
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 7,663
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,425

Her Şey Lila İçin
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,455
2010 Tarihi Yönetmen Asistanı 6.5 370
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 552

Sophie Scholl - Son Günler
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 22,501

Çöküş
2004 Biyografi Casting 8.3 259,934
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 1,701
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017