Giriş Kayıt
Hellmut Fulss

Hellmut Fulss


Yönetmen Asistanı, Casting

Hellmut Fulss, yönetmen asistanı, casting. Sophie Scholl - Son Günler (2005), Yalan Labirenti (2014), Heute bin ich blond (2013), Her Şey Lila İçin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Helmut Fulss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 26

Yalan Labirenti
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 9,517
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,425

Her Şey Lila İçin
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,455
2010 Tarihi Yönetmen Asistanı 6.5 370
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 552

Sophie Scholl - Son Günler
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 22,501

Çöküş
2004 Biyografi Casting 8.2 287,913
2004 Aile Yönetmen Asistanı 5.4 410

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 1,970
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018