Giriş Kayıt
Hellmut Fulss

Hellmut Fulss


Yönetmen Asistanı, Casting

Hellmut Fulss, yönetmen asistanı, casting. Sophie Scholl - Son Günler (2005), Yalan Labirenti (2014), Heute bin ich blond (2013), Her Şey Lila İçin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Helmut Fulss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 26

Yalan Labirenti
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 7,986
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,425

Her Şey Lila İçin
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,455
2010 Tarihi Yönetmen Asistanı 6.5 370
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 552

Sophie Scholl - Son Günler
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.7 22,501

Çöküş
2004 Biyografi Casting 8.3 263,521
1970 Suç Yönetmen Asistanı 7.2 1,775
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017