Giriş Kayıt
Frank A. Fuller Jr.

Frank A. Fuller Jr.


Sesler, Kameraman

Frank Andrew Fuller Jr., sesler, kameraman. Juwanna Mann (2002), Night of the Demons 2 (1994), An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1997), Sorceress (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frank Andrew Fuller Jr.
Diğer Bir İsmi: Frank Fuller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Kameraman 5.0 183

Hesaplaşma
2002 Suç Sesler 6.6 18,119

Guru
2002 Komedi Sesler 5.4 13,673

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Sesler 5.1 4,868
2002 Korku Sesler 4.8 1,180

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sesler 5.8 156,930

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,060
2002 Komedi Sesler 4.5 5,327

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Sesler 6.4 93,704

Cani Ruh
1998 Suç Sesler 7.0 63,469
1998 Animasyon Sesler    
1997 Komedi Sesler 3.5 2,990
1996 Korku Sesler 5.7 3,989
1996 Komedi Sesler 5.7 6,820
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547
1995 Müzikal Sesler 5.8 985
1995 Dram Sesler 5.0 941
1995 Fantastik Sesler 3.4 596
1994 Biyografi Sesler 6.5 5,975
1994 Korku Sesler 6.2 3,549

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler    
1994 Komedi Sesler 3.3 261
1992 Aksiyon Sesler 5.1 1,245
1992 Aksiyon Sesler 4.8 180
1991 Dram Sesler    
1991 Aksiyon Sesler 5.8 6,423

Barışçı
1990 Aksiyon Sesler 5.3 402
1989 Macera Sesler 6.9 91,426
1989 Aksiyon Sesler 6.2 5,741

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Sesler 7.3 84,517
1988 Korku Sesler 6.4 25,321
1988 Komedi Sesler 6.1 386

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Sesler 5.5 2,731
1987 Komedi Sesler 6.1 5,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017