Giriş Kayıt
Atsuko Fukushima

Atsuko Fukushima


Animasyon, Yönetmen

Atsuko Fukushima, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 7.4 928
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2003 Animasyon Animasyon 7.7 3,885

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.6 11,653
1991 Aksiyon Animasyon 6.9 1,398
1991 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.1 772

Küçük Cadı Kiki
1989 Animasyon Animasyon 7.9 88,099
1988 Animasyon Animasyon 8.1 121,921
1987 Animasyon Animasyon 7.2 430
1987 Animasyon Animasyon 7.2 1,595
1985 Animasyon Animasyon 7.0 409
1984 Animasyon Animasyon 6.6 461
1983 Animasyon Animasyon 6.8 2,030
1982 Animasyon Animasyon 8.6 393
1982 Animasyon Animasyon 7.5 1,336
1981 Animasyon Animasyon 7.7 528
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (14,608) Blade Runner 2049 (3,686) Jigsaw (2,773) Last Flag Flying (2,520) Geostorm (2,518) The Man from Earth: Holocene (2,492) The Open House (1,387) Dunkirk (1,261) The Foreigner (1,104) It (1,064)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,894) Black Mirror (6,017) Supernatural (4,877) The Big Bang Theory (4,299) Shameless (2,960) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,774) The Blacklist (2,414) The Flash (2,025) The X Files (2,002) Star Trek: Discovery (1,610)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018