Giriş Kayıt
Atsuko Fukushima

Atsuko Fukushima


Animasyon, Yönetmen

Atsuko Fukushima, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 7.4 928
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2003 Animasyon Animasyon 7.7 3,885

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.6 11,653
1991 Aksiyon Animasyon 6.9 1,398
1991 Animasyon Animasyon
Yönetmen
7.1 772

Küçük Cadı Kiki
1989 Animasyon Animasyon 7.9 90,136
1988 Animasyon Animasyon 8.1 125,632
1987 Animasyon Animasyon 7.2 430
1987 Animasyon Animasyon 7.2 1,595
1985 Animasyon Animasyon 7.0 409
1984 Animasyon Animasyon 6.6 461
1983 Animasyon Animasyon 6.8 2,030
1982 Animasyon Animasyon 8.6 393
1982 Animasyon Animasyon 7.5 1,336
1981 Animasyon Animasyon 7.7 528
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018