Giriş Kayıt
Toshiya Fujita

Toshiya Fujita (65)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Toshiya Fujita, 16 Ocak 1932 Pyongyang, Korea doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Shurayukihime (1973) yapımıyla biliniyor.30 Ağustos 1997 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1932
Ölüm Tarihi: 30 Ağustos 1997
Doğum Yeri: Pyongyang, Korea
Diğer Bir İsmi: Shigaya Fujita | Shigeo Fujita
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 56 Aksiyon Yönetmen 6.8 24
1987 55 Komedi Oyuncu 6.8 12
1983 51 Dram Yönetmen 6.3 14
1981 49 Dram Oyuncu 5.6 568
1980 48 Dram Oyuncu 7.4 16

Zigeunerweisen
1980 48 Korku Oyuncu 7.2 503
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1974 42 Dram Yönetmen 6.4 1,591
1973 41 Aksiyon Yönetmen 7.7 8,015
1973 41 Dram Yönetmen 6.3 18
1973 41 Senarist
Yönetmen
6.7 6
1971 39 Senarist
Yönetmen
6.7 36
1971 39 Aksiyon Yönetmen 6.0 123
1970 38 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.2 192
1969 37 Dram Oyuncu 8.3 2,476
1966 34 Dram Senarist
Yönetmen Asistanı
7.2 206
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017