Giriş Kayıt
Makoto Fujita

Makoto Fujita (76)


Oyuncu

Makoto Harada, 13 Nisan 1933 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu. "Hagure keiji: Junjôha" (1988) yapımıyla biliniyor.17 Şubat 2010 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Makoto Harada
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1933
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2010
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Best Wishes For Tomorrow
2007 74 Dram Oyuncu 7.2 214
2007 Oyuncu    
2006 73 Tarihi Oyuncu 6.7 155
2004 Oyuncu    
2003 Macera Oyuncu 8.4 79
2002 69 Aksiyon Oyuncu 6.6 121
1993 60 Oyuncu    
1987 54 Aksiyon Oyuncu 6.2 17
1983 50 Dram Oyuncu 6.3 6
1981 48 Dram Oyuncu 6.9 7

Impulse Murder
1979 46 Dram Oyuncu 6.7 47
1979 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 292
1968 35 Dram Oyuncu 7.3 44
1967 34 Aksiyon Oyuncu 7.7 687
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017