Giriş Kayıt
Yoshikazu Fujiki

Yoshikazu Fujiki


Oyuncu

Yoshikazu Fujiki, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yoshikatsu Fujiki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 53
2009 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,015
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 11,107
1992 Gerilim Oyuncu 6.9 229
1991 Komedi Oyuncu 6.5 273
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,285) Allied (11,417) Moana (7,088) Lion (5,446) Arrival (3,753) Hacksaw Ridge (3,183) Nocturnal Animals (2,937) Shut In (2,229) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,849)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017