Giriş Kayıt
Yoshikazu Fujiki

Yoshikazu Fujiki


Oyuncu

Yoshikazu Fujiki, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yoshikatsu Fujiki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 53
2009 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,015
1999 Animasyon Oyuncu 7.5 11,107
1992 Gerilim Oyuncu 6.9 229
1991 Komedi Oyuncu 6.5 273
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017