Giriş Kayıt
Stéphane Fréchette

Stéphane Fréchette


Yapım Yöneticisi

Stéphane Fréchette, yapım yöneticisi. Asılsız Haber (2003), Özgürlük Savaşçısı (1996), Türk Caddesi'ndeki Ev (2002), X Kişi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

X Kişi
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 1,810

Asılsız Haber
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 30,105

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 6,060

Paralar Nerede?
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 4,735
1997 Macera Yapım Yöneticisi    

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 20,469
1995 Dram Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017