Giriş Kayıt
René Fréchette

René Fréchette


Kameraman

René Fréchette, kameraman. İyi Polis Kötü Polis (2006), (1997) Son Görev (1997), (2000) Paralar Nerede? (2000), (2004) Korkunç Tuzak (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Polis Kötü Polis 2
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 2,443
2014 Komedi Kameraman 7.3 59
2009 Komedi Kameraman    

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 54,627
2008 Kameraman 5.7 178

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 10,139

Adalet Avcıları
2005 Dram Kameraman    

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810

Korkunç Tuzak
2004 Komedi Kameraman 4.6 4,213
2003 Romantik Kameraman    
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 5.6 2,234

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,735
1998 Gerilim Kameraman 5.3 190
1997 Korku Kameraman    

Son Görev
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 7,532
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 236

Çığlıklar
1995 Aksiyon Çeşitli 6.4 21,702
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018