Giriş Kayıt
René Fréchette

René Fréchette


Kameraman

René Fréchette, kameraman. İyi Polis Kötü Polis (2006), (1997) Son Görev (1997), (2000) Paralar Nerede? (2000), (2004) Korkunç Tuzak (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 7.5 579
2014 Komedi Kameraman 7.3 59
2009 Komedi Kameraman    

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 52,083
2008 Kameraman 5.7 178

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Kameraman 7.0 9,351

Adalet Avcıları
2005 Dram Kameraman    

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810

Korkunç Tuzak
2004 Komedi Kameraman 4.6 4,069
2003 Romantik Kameraman    
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 5.6 2,234

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,551
1998 Gerilim Kameraman 5.3 190
1997 Korku Kameraman    

Son Görev
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 7,532
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 236
1995 Aksiyon Çeşitli 6.4 21,155
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017