Giriş Kayıt
René Fréchette

René Fréchette


Kameraman

René Fréchette, kameraman. İyi Polis Kötü Polis (2006), (1997) Son Görev (1997), (2000) Paralar Nerede? (2000), (2004) Korkunç Tuzak (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 6.8 1,847
2014 Komedi Kameraman 7.3 59
2009 Komedi Kameraman    

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 53,128
2008 Kameraman 5.7 178

İyi Polis Kötü Polis
2006 Aksiyon Kameraman 6.9 10,139

Adalet Avcıları
2005 Dram Kameraman    

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810

Korkunç Tuzak
2004 Komedi Kameraman 4.6 4,213
2003 Romantik Kameraman    
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 5.6 2,234

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,735
1998 Gerilim Kameraman 5.3 190
1997 Korku Kameraman    

Son Görev
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 7,532
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 236
1995 Aksiyon Çeşitli 6.4 21,702
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017