Giriş Kayıt
Henri Frèrebeau

Henri Frèrebeau


Sanat Bölümü

Henri Frèrebeau, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Biyografi Sanat Bölümü    

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Sanat Bölümü 8.0 5,198

Tutkunun Şairleri
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 11,420

Yeşil Papaya'nın Kokusu
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 6,207
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 117
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018