Giriş Kayıt
Henri Frèrebeau

Henri Frèrebeau


Sanat Bölümü

Henri Frèrebeau, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 500

Monte Kristo Kontu
1998 Macera Sanat Bölümü 8.0 5,198

Tutkunun Şairleri
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 11,612

Yeşil Papaya'nın Kokusu
1993 Dram Sanat Bölümü 7.4 6,207
1993 Dram Sanat Bölümü 6.2 117
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018