Giriş Kayıt
Artur Frys

Artur Frys


Kameraman

Artur Frys, kameraman. Reisen til julestjernen (2012), Ölümsüz Sevgi (1994), The Zookeeper (2001), (2006) Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 7.0 12,356
2012 Macera Kameraman 5.9 871

Yasak Aşk
2012 Biyografi Kameraman 7.6 38,951
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 6,480

Sihirbaz
2006 Dram Kameraman 7.6 325,645
2001 Dram Kameraman 7.6 4,082

Benim Devim
1998 Komedi Kameraman 4.9 6,014

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Kameraman 7.5 20,671
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018