Giriş Kayıt
Artur Frys

Artur Frys


Kameraman

Artur Frys, kameraman. Reisen til julestjernen (2012), Ölümsüz Sevgi (1994), The Zookeeper (2001), (2006) Sihirbaz (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2012 Macera Kameraman 5.9 871

Yasak Aşk
2012 Biyografi Kameraman 7.6 36,916
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 6,232

Sihirbaz
2006 Dram Kameraman 7.6 313,726
2001 Dram Kameraman 7.6 4,082

Benim Devim
1998 Komedi Kameraman 4.9 5,849

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Kameraman 7.5 19,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017