Giriş Kayıt
Ian Fryer

Ian Fryer


Sanat Bölümü

Ian Fryer, sanat bölümü. Agnes Browne (1999), Photographing Fairies (1997), (2000) Gangster No. 1 (2000), (2003) The Reckoning (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Sanat Bölümü 6.6 4,883

Gerdanlık
2001 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,470
2000 Suç Sanat Bölümü 6.8 11,319
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,859

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.2 187,357
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,347
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.5 2,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017