Giriş Kayıt
Emma Fryer

Emma Fryer


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Emma Fryer, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Ateş Serbest (2016), River (2015), Büyülü Tarla (2013), Grantchester (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,991
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.3 1,480
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,397

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 24,756
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.1 11,360
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.0 6,004

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 5,834
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 4,549
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 256

Büyülü Tarla
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 8,256
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2012 Biyografi Kostüm Tasarımcısı    
2012 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.3 1,990
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 6,428
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 1,667
2010 Fantastik Kostüm Tasarımcısı 7.9 4,606
2007 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 4,174
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,580

Tutku Çemberi
2005 Dram Kostüm Bölümü 6.1 4,205
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.5 353

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Kostüm Bölümü 3.6 4,631
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 899

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 590,326

Güzel İnsanlar
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 2,215

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 188,362
1996 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.8 3,601
Dizi Altyazıları
Vikings (9,183) Supernatural (3,968) Mr. Robot (3,805) Game of Thrones (3,271) The Big Bang Theory (3,233) Gotham (3,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,859) Shameless (2,856) Arrow (2,790) The Flash (1,898)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017