Giriş Kayıt
Virgil Frye

Virgil Frye (81)


Oyuncu, Makyaj

Virgil Charles Frye, 21 Ağustos 1930 doğumlu oyuncu, makyaj. Revenge of the Ninja (1983), (1990) The Hot Spot (1990), (1976) Bozgun (1976), (1994) S.F.W. (1994) gibi yapımlarla biliniyor.07 Mayıs 2012 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Virgil Charles Frye
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1930
Ölüm Tarihi: 07 Mayıs 2012
Diğer Bir İsmi: Virgil Charles Frye
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 65 Suç Oyuncu 6.5 1,494
1995 65 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,916
1994 64 Komedi Oyuncu 5.9 4,081
1992 62 Komedi Oyuncu 4.6 2,448
1990 60 Suç Oyuncu 6.4 8,198
1990 60 Komedi Oyuncu 3.3 155

Renkler
1988 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,653
1984 54 Komedi Oyuncu 5.0 354

Cezaları Ölümdü
1984 54 Suç Oyuncu 6.3 134
1983 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,241

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 51 Suç Oyuncu 6.6 17,249
1981 51 Korku Oyuncu 4.5 1,967
1980 50 Dram Oyuncu 6.0 1,127
1979 49 Korku Oyuncu 2.6 430

Bozgun
1976 46 Dram Oyuncu 6.6 7,259
1973 43 Komedi Oyuncu 5.5 163
1972 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 312

Özgürlüğün Bedeli
1969 39 Dram Makyaj
Oyuncu
7.4 77,205
1967 37 Suç Oyuncu 5.1 1,669
1966 36 Korku Oyuncu 5.3 1,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017