Giriş Kayıt
Melissa Frye

Melissa Frye


Sanat Bölümü

Melissa Frye, sanat bölümü. The Music of Chance (1993), (2002) Bir Zamanlar Askerdik (2002), (2001) Gizemli Yabancı (2001), (2006) Son Armağan (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
2010 Suç Sanat Bölümü 6.9 24,521

Son Armağan
2006 Dram Sanat Bölümü 7.4 14,689

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 8,087
2005 Komedi Çeşitli 7.0 19,514

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 108,197

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 31,262

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Sanat Bölümü 5.7 9,296
1993 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,217
1993 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,818
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017