Giriş Kayıt
Melissa Frye

Melissa Frye


Sanat Bölümü

Melissa Frye, sanat bölümü. The Music of Chance (1993), (2002) Bir Zamanlar Askerdik (2002), (2001) Gizemli Yabancı (2001), (2006) Son Armağan (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
2010 Suç Sanat Bölümü 6.9 24,777

Son Armağan
2006 Dram Sanat Bölümü 7.4 14,979

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Sanat Bölümü 5.6 8,087
2005 Komedi Çeşitli 7.0 19,552
2003 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.4 279

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 110,216

Gizemli Yabancı
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 31,298

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Sanat Bölümü 5.7 9,502
1993 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,217
1993 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017