Giriş Kayıt
Dan Frye

Dan Frye (51)


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Dan Frye, 21 Aralık 1966 New York City, New York, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, sanat bölümü. Çernobil'in Sırları (2012), Cehenneme 2 Adım (2009), Heartless (2009), Brain Damage (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Dram Özel Efekt
Makyaj
6.0 43,572
2015 Dram Makyaj 6.3 8,352
2015 49 Korku Sanat Bölümü 5.7 12,601
2015 Komedi Özel Efekt 7.9 2,388

Dracula: Başlangıç
2014 48 Aksiyon Makyaj 6.3 157,219

Malefiz
2014 48 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 286,601

Nuh: Büyük Tufan
2014 48 Aksiyon Dublör 5.8 219,897
2014 48 Komedi Makyaj 6.2 15,968

Mars'taki Son Gün
2013 47 Korku Makyaj 5.5 31,595
2013 47 Komedi Özel Efekt 3.6 1,678
2013 47 Korku Makyaj    
2013 47 Gerilim Makyaj 7.0 25,178

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 47 Biyografi Makyaj 7.1 23,818
2012 46 Aksiyon Makyaj 3.6 6,435
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 323

Karanlık Gölgeler
2012 46 Komedi Makyaj 6.2 219,285
2012 46 Macera Makyaj 7.0 517,988

Çernobil'in Sırları
2012 46 Korku Makyaj 5.0 57,094

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 46 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 230,046

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 599,698

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 45 Macera Makyaj 8.1 643,320

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,319,388

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Makyaj 7.7 388,877

Son Savaşçı
2010 44 Aksiyon Özel Efekt 6.4 71,097

Sır
2010 44 Gerilim Makyaj 6.9 59,186

Titanların Savaşı
2010 44 Aksiyon Makyaj 5.8 247,244

Bağımlılık
2010 44 Biyografi Makyaj 6.4 6,219

Yabancı
2010 44 Korku Makyaj 5.4 1,945

Kurt Adam
2010 44 Dram Makyaj 5.8 94,842
2010 44 Korku Makyaj 4.6 2,284

Cehenneme 2 Adım
2009 43 Macera Makyaj 5.8 37,232
2009 43 Dram Makyaj 6.0 8,908
2009 43 Komedi Makyaj 5.7 971

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 43 Dram Makyaj 5.3 5,953
2009 Suç Makyaj 7.1 171

Kulübe
2008 42 Komedi Makyaj 6.1 10,620

Açlık
2008 42 Biyografi Makyaj 7.6 58,265

Riverbank Masalları
2008 42 Animasyon Özel Efekt 5.2 184
2008 42 Dram Özel Efekt 5.4 591
2008 42 Aksiyon Makyaj 6.0 66,734

Elizabeth: Altın Çağ
2007 41 Biyografi Çeşitli 6.9 59,562
2005 Macera Özel Efekt
Makyaj
8.7 171,718

Sihirli Dadı
2005 39 Komedi Makyaj 6.6 57,534
2005 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 83,535

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 39 Macera Sanat Bölümü 6.7 365,439

Büyük İskender
2004 38 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 149,299

Truva
2004 38 Dram Sanat Bölümü 7.2 428,431

Zombilerin Şafağı
2004 38 Komedi Makyaj 8.0 443,792

Muhteşem Kahramanlar
2003 37 Aksiyon Özel Efekt
Kostüm Bölümü
5.8 152,005

Sangay Şövalyeleri
2003 37 Aksiyon Özel Efekt 6.2 89,579

Bir Kralı Öldürmek
2003 37 Biyografi Özel Efekt 6.2 2,570

Mağara Adamı
2003 Belgesel Makyaj 7.7 891

Kanguru Jack
2003 37 Macera Özel Efekt 4.4 25,832

Kirli Tatlı Şeyler
2002 36 Suç Özel Efekt 7.4 37,382

Ateş Krallığı
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.2 115,552

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.7 222,210
2001 Belgesel Özel Efekt 6.5 10

Gladyatör
2000 34 Aksiyon Özel Efekt 8.5 1,131,737
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 12,012
1996 Dram Özel Efekt    

İlk Şövalye
1995 29 Macera Özel Efekt 5.9 60,764

Son Kahraman
1993 27 Aksiyon Makyaj 6.3 118,160
1993 27 Gerilim Makyaj 4.9 25,162

Sokak Arkadaşları
1993 27 Komedi Özel Efekt 7.8 66,453
1993 27 Komedi Özel Efekt    

Kaybolan Hazine
1993 27 Komedi Çeşitli 4.7 19,452
1992 26 Dram Özel Efekt 6.9 11,196

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 25 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 850,748

Kanca
1991 25 Macera Özel Efekt 6.7 203,102
1991 25 Dram Çeşitli 7.2 4,158
1991 25 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

Şeytan Rüzgarı
1990 24 Korku Makyaj 4.8 824
1990 24 Komedi Makyaj 6.1 6,991
1990 24 Macera Çeşitli 5.3 2,617
1990 24 Komedi Makyaj 5.3 3,134
1990 24 Korku Makyaj 4.4 556

Şok
1989 23 Komedi Makyaj 5.4 12,555

Hayalet Avcıları 2
1989 23 Komedi Özel Efekt 6.5 158,301
1989 23 Dram Özel Efekt 6.3 3,516

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 23 Fantastik Çeşitli 5.1 34,066

İğrenç
1988 22 Korku Makyaj 5.4 288
1988 22 Komedi Makyaj 6.7 7,142

Korku Şovu 2
1987 21 Komedi Özel Efekt 6.0 17,756
1987 21 Korku Makyaj 4.6 1,247
1987 21 Korku Makyaj 4.3 2,453

Nükleer Santral Yanındaki Lise
1986 20 Komedi Çeşitli 5.7 6,558
1985 Aksiyon Çeşitli 7.8 3,460
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018