Giriş Kayıt
Dan Frye

Dan Frye (51)


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Dan Frye, 21 Aralık 1966 New York City, New York, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, sanat bölümü. Çernobil'in Sırları (2012), Cehenneme 2 Adım (2009), Heartless (2009), Brain Damage (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Dram Özel Efekt
Makyaj
6.0 42,077
2015 Dram Makyaj 6.3 8,331
2015 49 Korku Sanat Bölümü 5.7 11,799
2015 Komedi Özel Efekt 7.9 2,154

Dracula: Başlangıç
2014 48 Aksiyon Makyaj 6.3 154,594

Malefiz
2014 48 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 280,732

Nuh: Büyük Tufan
2014 48 Aksiyon Dublör 5.8 216,823
2014 48 Komedi Makyaj 6.2 15,968

Mars'taki Son Gün
2013 47 Korku Makyaj 5.5 31,182
2013 47 Komedi Özel Efekt 3.6 1,678
2013 47 Korku Makyaj    
2013 47 Gerilim Makyaj 7.0 25,178

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 47 Biyografi Makyaj 7.1 23,143
2012 46 Aksiyon Makyaj 3.6 6,258
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 323

Karanlık Gölgeler
2012 46 Komedi Makyaj 6.2 216,587
2012 46 Macera Makyaj 7.0 510,505

Çernobil'in Sırları
2012 46 Korku Makyaj 5.0 56,280

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 46 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 226,961

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 576,243

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 45 Macera Makyaj 8.1 623,542

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,280,520

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Makyaj 7.7 378,243

Son Savaşçı
2010 44 Aksiyon Özel Efekt 6.4 70,120

Sır
2010 44 Gerilim Makyaj 6.9 58,641

Titanların Savaşı
2010 44 Aksiyon Makyaj 5.8 244,469

Bağımlılık
2010 44 Biyografi Makyaj 6.4 6,219

Yabancı
2010 44 Korku Makyaj 5.4 1,945

Kurt Adam
2010 44 Dram Makyaj 5.8 93,973
2010 44 Korku Makyaj 4.6 2,284

Cehenneme 2 Adım
2009 43 Macera Makyaj 5.8 35,777
2009 43 Dram Makyaj 6.0 8,908
2009 43 Komedi Makyaj 5.7 971

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 43 Dram Makyaj 5.3 5,953
2009 Suç Makyaj 7.1 171

Kulübe
2008 42 Komedi Makyaj 6.1 10,620

Açlık
2008 42 Biyografi Makyaj 7.6 57,186

Riverbank Masalları
2008 42 Animasyon Özel Efekt 5.2 184
2008 42 Dram Özel Efekt 5.4 591
2008 42 Aksiyon Makyaj 6.0 66,080

Elizabeth: Altın Çağ
2007 41 Biyografi Çeşitli 6.9 58,792
2005 Macera Özel Efekt
Makyaj
8.7 168,099

Sihirli Dadı
2005 39 Komedi Makyaj 6.6 56,249
2005 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 82,507

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 39 Macera Sanat Bölümü 6.7 358,074

Büyük İskender
2004 38 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 147,575

Truva
2004 38 Dram Sanat Bölümü 7.2 421,076

Zombilerin Şafağı
2004 38 Komedi Makyaj 8.0 435,236

Muhteşem Kahramanlar
2003 37 Aksiyon Özel Efekt
Kostüm Bölümü
5.8 150,301

Sangay Şövalyeleri
2003 37 Aksiyon Özel Efekt 6.2 87,716

Bir Kralı Öldürmek
2003 37 Biyografi Özel Efekt 6.2 2,570

Mağara Adamı
2003 Belgesel Makyaj 7.7 891

Kanguru Jack
2003 37 Macera Özel Efekt 4.4 25,218

Kirli Tatlı Şeyler
2002 36 Suç Özel Efekt 7.4 35,409

Ateş Krallığı
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.2 114,361

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.7 219,047
2001 Belgesel Özel Efekt 6.5 10

Gladyatör
2000 34 Aksiyon Özel Efekt 8.5 1,102,675
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 11,622
1996 Dram Özel Efekt    

İlk Şövalye
1995 29 Macera Özel Efekt 5.9 59,893

Son Kahraman
1993 27 Aksiyon Makyaj 6.3 116,263
1993 27 Gerilim Makyaj 4.9 24,772

Sokak Arkadaşları
1993 27 Komedi Özel Efekt 7.8 64,507
1993 27 Komedi Özel Efekt    

Kaybolan Hazine
1993 27 Komedi Çeşitli 4.7 19,012
1992 26 Dram Özel Efekt 6.9 10,911

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 25 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 829,273

Kanca
1991 25 Macera Özel Efekt 6.7 199,717
1991 25 Dram Çeşitli 7.2 4,072
1991 25 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

Şeytan Rüzgarı
1990 24 Korku Makyaj 4.8 824
1990 24 Komedi Makyaj 6.1 6,991
1990 24 Macera Çeşitli 5.3 2,617
1990 24 Komedi Makyaj 5.3 3,134
1990 24 Korku Makyaj 4.4 556

Şok
1989 23 Komedi Makyaj 5.4 11,560

Hayalet Avcıları 2
1989 23 Komedi Özel Efekt 6.5 155,479
1989 23 Dram Özel Efekt 6.3 3,516

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 23 Fantastik Çeşitli 5.1 32,965

İğrenç
1988 22 Korku Makyaj 5.4 288
1988 22 Komedi Makyaj 6.7 6,973

Korku Şovu 2
1987 21 Komedi Özel Efekt 6.0 17,756
1987 21 Korku Makyaj 4.6 1,247
1987 21 Korku Makyaj 4.3 2,453

Nükleer Santral Yanındaki Lise
1986 20 Komedi Çeşitli 5.7 6,558
1985 Aksiyon Çeşitli 7.8 3,344
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018