Giriş Kayıt
Dan Frye

Dan Frye (50)


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Dan Frye, 21 Aralık 1966 New York City, New York, ABD doğumlu makyaj, Özel efekt, sanat bölümü. Çernobil'in Sırları (2012), Cehenneme 2 Adım (2009), Heartless (2009), Brain Damage (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1966
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 49 Dram Özel Efekt
Makyaj
6.0 40,365
2015 Dram Makyaj 6.3 8,245
2015 49 Korku Sanat Bölümü 5.7 11,455
2015 Komedi Özel Efekt 7.9 2,044

Dracula: Başlangıç
2014 48 Aksiyon Makyaj 6.3 151,965

Malefiz
2014 48 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 274,631

Nuh: Büyük Tufan
2014 48 Aksiyon Dublör 5.8 213,174
2014 48 Komedi Makyaj 6.2 15,555

Mars'taki Son Gün
2013 47 Korku Makyaj 5.5 31,067
2013 47 Komedi Özel Efekt 3.6 1,678
2013 47 Korku Makyaj    
2013 47 Gerilim Makyaj 7.0 25,178

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 47 Biyografi Makyaj 7.1 22,812
2012 46 Aksiyon Makyaj 3.6 6,253
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 323

Karanlık Gölgeler
2012 46 Komedi Makyaj 6.2 213,222
2012 46 Macera Makyaj 7.0 502,159

Çernobil'in Sırları
2012 46 Korku Makyaj 5.0 55,611

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 46 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 223,972

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 45 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 562,494

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 45 Macera Makyaj 8.1 607,674

Taht Oyunları
2011 Macera Makyaj 9.5 1,237,321

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 44 Macera Makyaj 7.7 367,711

Son Savaşçı
2010 44 Aksiyon Özel Efekt 6.4 69,064

Sır
2010 44 Gerilim Makyaj 6.9 57,902

Titanların Savaşı
2010 44 Aksiyon Makyaj 5.8 241,655

Bağımlılık
2010 44 Biyografi Makyaj 6.4 6,219

Yabancı
2010 44 Korku Makyaj 5.4 1,945

Kurt Adam
2010 44 Dram Makyaj 5.8 93,106
2010 44 Korku Makyaj 4.6 2,284

Cehenneme 2 Adım
2009 43 Macera Makyaj 5.8 35,411
2009 43 Dram Makyaj 6.0 8,908
2009 43 Komedi Makyaj 5.7 971

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 43 Dram Makyaj 5.3 5,953
2009 Suç Makyaj 7.1 171

Kulübe
2008 42 Komedi Makyaj 6.1 10,456

Açlık
2008 42 Biyografi Makyaj 7.6 56,006

Riverbank Masalları
2008 42 Animasyon Özel Efekt 5.2 184
2008 42 Dram Özel Efekt 5.4 591
2008 42 Aksiyon Makyaj 6.0 65,450

Elizabeth: Altın Çağ
2007 41 Biyografi Çeşitli 6.9 57,985
2005 Macera Özel Efekt
Makyaj
8.7 164,417

Sihirli Dadı
2005 39 Komedi Makyaj 6.6 54,981
2005 39 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 81,435

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 39 Macera Sanat Bölümü 6.7 350,093

Büyük İskender
2004 38 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 145,952

Truva
2004 38 Macera Sanat Bölümü 7.2 413,377

Zombilerin Şafağı
2004 38 Komedi Makyaj 8.0 428,006

Muhteşem Kahramanlar
2003 37 Aksiyon Özel Efekt
Kostüm Bölümü
5.8 148,568

Sangay Şövalyeleri
2003 37 Aksiyon Özel Efekt 6.2 87,234

Bir Kralı Öldürmek
2003 37 Biyografi Özel Efekt 6.2 2,570

Mağara Adamı
2003 Belgesel Makyaj 7.7 891

Kanguru Jack
2003 37 Macera Özel Efekt 4.4 25,026

Kirli Tatlı Şeyler
2002 36 Suç Özel Efekt 7.4 35,409

Ateş Krallığı
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.2 113,200

Ölümcül Deney
2002 36 Aksiyon Özel Efekt 6.7 215,905
2001 Belgesel Özel Efekt 6.5 10

Gladyatör
2000 34 Aksiyon Özel Efekt 8.5 1,079,138
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 11,315
1996 Dram Özel Efekt    

İlk Şövalye
1995 29 Macera Özel Efekt 5.9 58,972

Son Kahraman
1993 27 Aksiyon Makyaj 6.3 114,279
1993 27 Gerilim Makyaj 4.9 24,425

Sokak Arkadaşları
1993 27 Komedi Özel Efekt 7.8 63,191
1993 27 Komedi Özel Efekt    

Kaybolan Hazine
1993 27 Komedi Çeşitli 4.7 18,625
1992 26 Dram Özel Efekt 6.9 10,911

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 25 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 812,368

Kanca
1991 25 Macera Özel Efekt 6.7 196,197
1991 25 Dram Çeşitli 7.2 4,072
1991 25 Komedi Özel Efekt 5.7 9,104
1990 24 Korku Makyaj 4.8 824
1990 24 Macera Çeşitli 5.3 2,617
1990 24 Komedi Makyaj 5.3 3,134
1990 24 Komedi Makyaj 6.1 6,800
1990 24 Korku Makyaj 4.4 556

Şok
1989 23 Komedi Makyaj 5.4 11,560

Hayalet Avcıları 2
1989 23 Komedi Özel Efekt 6.5 152,391
1989 23 Dram Özel Efekt 6.3 3,385

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 23 Korku Çeşitli 5.1 32,428

İğrenç
1988 22 Korku Makyaj 5.4 288
1988 22 Komedi Makyaj 6.7 6,724

Korku Şovu 2
1987 21 Komedi Özel Efekt 6.0 17,429
1987 21 Korku Makyaj 4.6 1,247
1987 21 Korku Makyaj 4.3 2,453
1986 20 Komedi Çeşitli 5.6 6,119
1985 Aksiyon Çeşitli 7.8 3,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017