Giriş Kayıt
Brenda Frye

Brenda Frye


Sanat Bölümü, Editör

Brenda Frye, sanat bölümü, editör. In God's Hands (1998), (1997) The House of Yes (1997), (1995) Killer: A Journal of Murder (1995), (1996) Female Perversions (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sanat Bölümü    
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 1,028
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,779
1997 Gerilim Sanat Bölümü 4.7 200
1996 Dram Sanat Bölümü
Editorial Department
5.5 2,007
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.0 373
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,808
1995 Dram Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017