Giriş Kayıt
Brenda Frye

Brenda Frye


Sanat Bölümü, Editör

Brenda Frye, sanat bölümü, editör. In God's Hands (1998), (1997) The House of Yes (1997), (1995) Killer: A Journal of Murder (1995), (1996) Female Perversions (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sanat Bölümü    
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 1,028
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.7 6,779
1997 Gerilim Sanat Bölümü 4.7 200
1996 Dram Sanat Bölümü
Editorial Department
5.5 2,067
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 3.0 373
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,808
1995 Dram Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018