Giriş Kayıt
Roy Fry

Roy Fry


Editör, Sesler, Editör

Roy Fry, editör, sesler, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsanın Yücelişi
1973 Belgesel Editör 9.0 553
1959 Macera Sesler 7.2 1,703
1959 Komedi Sesler 6.9 620
1957 Macera Sesler 7.2 1,403
1956 Dram Editorial Department 7.2 1,018
1954 Aksiyon Editorial Department 5.9 319
1954 Macera Editorial Department 6.6 1,349
1953 Gerilim Editorial Department 6.9 66
1947 Dram Editorial Department    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018