Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Shepherds and Butchers (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli    
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 3.9 1,268
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 50,340

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 15,220
2016 Dram Çeşitli 6.6 121

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 58,840
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 190,258

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 94,360
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 48,430
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017