Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 5.5 309
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 5,507

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.7 3,272
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 67,840

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 20,374
2016 Dram Çeşitli 6.2 240

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 67,893
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 204,905

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 100,967
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 50,567
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018