Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Shepherds and Butchers (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli    
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.4 1,061

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.1 1,719
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 55,624

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 16,270
2016 Dram Çeşitli 6.6 121

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 60,707
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 193,083

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 95,425
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 48,828
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017