Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Çeşitli 5.5 309
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 5,063

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.7 3,168
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 66,619

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 19,825
2016 Dram Çeşitli 6.2 240

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 66,934
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 203,267

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 100,077
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 50,193
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018