Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), Jadotville Kuşatması (2016), Chappie (2015), Revolt (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 2,423
2017 Gerilim Çeşitli    

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Çeşitli 4.4 2,228
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,053

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.6 59,325

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 17,082
2016 Dram Çeşitli 6.6 121

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 62,115
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 195,229

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 96,561
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 49,156
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017