Giriş Kayıt
Jane Fry

Jane Fry


Jane Fry, Resident Evil: Son Bölüm (2016), The Siege of Jadotville (2016), Chappie (2015), Shepherds and Butchers (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2016 Dram Çeşitli 6.8 665

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 31,753
2016 Dram Çeşitli 3.1 528
2016 Aksiyon Çeşitli 7.3 13,426

Ölüm Emri
2015 Dram Çeşitli 7.3 55,483
2015 Aksiyon Çeşitli 6.9 186,219

Seçilmiş
2014 Dram Çeşitli 6.5 92,815
2013 Macera Çeşitli 3.2 420
1999 Aksiyon Çeşitli    
1997 Dram Çeşitli    

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Çeşitli 6.8 47,813
1991 Korku Çeşitli 3.9 234
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017