Giriş Kayıt
Roberto Frota

Roberto Frota


Oyuncu, Senarist

Roberto Frota, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Roberto Frota Moreira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 335
2009 Komedi Senarist 5.5 2,032

If I Were You
2006 Komedi Senarist 6.2 3,246
2003 Dram Oyuncu    
2000 Senarist    
1978 Dram Oyuncu 7.4 73
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018