Giriş Kayıt
Roberto Frota

Roberto Frota


Oyuncu, Senarist

Roberto Frota, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Roberto Frota Moreira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 335
2009 Komedi Senarist 5.5 2,032

If I Were You
2006 Komedi Senarist 6.2 3,246
2003 Dram Oyuncu    
2000 Senarist    
1978 Dram Oyuncu 7.4 73
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017