Giriş Kayıt
Roberto Frota

Roberto Frota


Oyuncu, Senarist

Roberto Frota, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Roberto Frota Moreira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 335
2009 Komedi Senarist 5.5 2,032

If I Were You
2006 Komedi Senarist 6.2 3,246
2003 Dram Oyuncu    
2000 Senarist    
1978 Dram Oyuncu 7.4 73
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017