Giriş Kayıt
Roberto Frota

Roberto Frota


Oyuncu, Senarist

Roberto Frota, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Roberto Frota Moreira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 335
2009 Komedi Senarist 5.5 2,032

If I Were You
2006 Komedi Senarist 6.2 3,246
2003 Dram Oyuncu    
2000 Senarist    
1978 Dram Oyuncu 7.4 73
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017