Giriş Kayıt
Harvey Frost

Harvey Frost


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Harvey Frost, yönetmen, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: F. Harvey Frost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist
Yönetmen
   
2012 Komedi Yönetmen 6.3 466
2010 Komedi Yönetmen    
2010 Romantik Yönetmen    
2007 Aile Yönetmen    
2007 Komedi Yönetmen 6.9 610

Aşk Dört Harfli Bir Sözcüktür
2007 Komedi Yönetmen    
2004 Komedi Yönetmen    

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Yönetmen    
1998 Komedi Yönetmen 4.1 281
1998 Komedi Yönetmen 5.5 937

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 8,667

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,368
1983 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.9 124
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,965) Passengers (8,633) Doctor Strange (4,950) Arrival (3,702) Assassin's Creed (3,066) Fences (2,945) Allied (2,861) Hacksaw Ridge (2,367) Moana (1,904) Forushande (1,513)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,685) Legion (8,607) The 100 (8,439) Taboo (7,759) The Big Bang Theory (6,008) Arrow (4,873) Black Sails (4,022) Vikings (3,610) The Expanse (3,461) The Flash (3,452)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017