Giriş Kayıt
Harvey Frost

Harvey Frost


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Harvey Frost, yönetmen, yapımcı, senarist. Sweet Valley High (1994), Love's Unfolding Dream (2007), A Grandpa for Christmas (2007), (1990) Evimiz Hollwood'da (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: F. Harvey Frost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist
Yönetmen
   
2012 Komedi Yönetmen 6.3 466
2010 Komedi Yönetmen    
2010 Romantik Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen 7.1 916
2007 Komedi Yönetmen 6.9 610

Aşk Dört Harfli Bir Sözcüktür
2007 Komedi Yönetmen    
2004 Komedi Yönetmen    

İki Kırık Kalp
1999 Romantik Yönetmen    
1998 Komedi Yönetmen 4.1 281
1996 Dram Yönetmen 8.1 327
1994 Komedi Yönetmen 5.9 1,317

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 9,172

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 25,432
1983 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.9 124
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,721) Dunkirk (3,904) Stronger (2,685) It (2,157) Mother! (1,454) American Made (1,389) Loving Vincent (1,317) Kingsman: The Golden Circle (1,313) Flatliners (626) The Foreigner (626)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,007) Shameless (6,026) Mr. Robot (4,569) Game of Thrones (3,097) Peaky Blinders (2,040) Manhunt: Unabomber (1,980) Lucifer (1,616) Designated Survivor (1,491) Supernatural (1,354) The Big Bang Theory (1,082)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017