Giriş Kayıt
Ken Fritz

Ken Fritz


Dublör, Oyuncu

Ken Fritz, dublör, oyuncu. Benden Bu Kadar (1997), İlişki (1988), The Evil That Men Do (1984), Yokedici (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Dublör 7.7 232,239
1991 Komedi Dublör 5.4 196

Kasabın Karısı
1991 Komedi Oyuncu 5.3 5,518

İlişki
1988 Dram Dublör 4.9 4,175
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 Aksiyon Dublör 5.6 289

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Dublör 7.3 97,624
1986 Komedi Dublör 5.3 444

Yokedici
1984 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 633,847
1984 Aksiyon Dublör 5.9 2,313
1983 Dram Dublör 6.3 4,937
1979 Aksiyon Çeşitli 7.1 7,152
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017