Giriş Kayıt
Ken Fritz

Ken Fritz


Dublör, Oyuncu

Ken Fritz, dublör, oyuncu. Benden Bu Kadar (1997), İlişki (1988), The Evil That Men Do (1984), Yokedici (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Dublör 7.7 244,406
1991 Komedi Dublör 5.4 196

Kasabın Karısı
1991 Komedi Oyuncu 5.3 5,778

İlişki
1988 Dram Dublör 5.0 4,453
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 Aksiyon Dublör 5.6 289

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Dublör 7.3 105,875
1986 Komedi Dublör 5.3 444

Yokedici
1984 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 687,530
1984 Aksiyon Dublör 5.9 2,313
1983 Dram Dublör 6.3 4,937
1979 Aksiyon Çeşitli 7.1 8,246
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018