Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ken Fritz

Ken Fritz


Dublör, Oyuncu

Ken Fritz, dublör, oyuncu. Benden Bu Kadar (1997), İlişki (1988), The Evil That Men Do (1984), Yokedici (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Dublör 7.7 229,558

Kasabın Karısı
1991 Komedi Oyuncu 5.3 5,518

İlişki
1988 Dram Dublör 4.9 4,100
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19
1987 Aksiyon Dublör 5.6 289

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Dublör 7.3 95,927
1986 Komedi Dublör 5.3 444

Yokedici
1984 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.0 622,845
1984 Aksiyon Dublör 5.9 2,313
1983 Dram Dublör 6.3 4,937
1979 Aksiyon Çeşitli 7.1 6,960
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017