Giriş Kayıt
Curt Frisk

Curt Frisk


Sesler, Oyuncu

Curt Frisk, sesler, oyuncu. Çılgın Fanatikler (1996), Normal Life (1996), Sen Uyurken (1995), Mahşerin Dört Atlısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Frisk | Kurt Frisk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahkumiyet
2010 Biyografi Sesler 7.2 38,344

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Sesler 5.6 19,726

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,330
2007 Gizem Sesler 6.1 459

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Sesler 6.0 20,673

Kanıt
2005 Dram Sesler 6.8 39,575

Hep Seni Aradım
2004 Dram Sesler 7.0 48,539

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Sesler 6.2 8,406

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 10,068

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler
Oyuncu
5.2 8,438
1996 Suç Sesler 6.3 1,877

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 79,867
1994 Komedi Sesler 4.9 7,274

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1993 Biyografi Sesler 7.5 47,466

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 63,362
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018