Giriş Kayıt
Curt Frisk

Curt Frisk


Sesler, Oyuncu

Curt Frisk, sesler, oyuncu. Çılgın Fanatikler (1996), Normal Life (1996), Sen Uyurken (1995), Mahşerin Dört Atlısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Frisk | Kurt Frisk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahkumiyet
2010 Biyografi Sesler 7.2 38,398

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Sesler 5.6 19,726

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 45,567
2007 Gizem Sesler 6.1 459

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Sesler 6.0 20,673

Kanıt
2005 Dram Sesler 6.8 39,661

Hep Seni Aradım
2004 Dram Sesler 7.0 48,782

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Sesler 6.2 8,406

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 10,132

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler
Oyuncu
5.2 8,438
1996 Suç Sesler 6.3 1,877

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 80,434
1994 Komedi Sesler 4.9 7,274

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1993 Biyografi Sesler 7.5 47,849

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 63,738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018