Giriş Kayıt
Curt Frisk

Curt Frisk


Sesler, Oyuncu

Curt Frisk, sesler, oyuncu. Çılgın Fanatikler (1996), Normal Life (1996), Sen Uyurken (1995), Mahşerin Dört Atlısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Curtis Frisk | Kurt Frisk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahkumiyet
2010 Biyografi Sesler 7.2 37,099

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Sesler 5.6 19,726

Doğmamış
2009 Dram Sesler 4.8 44,505
2007 Gizem Sesler 6.1 459

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Sesler 6.0 20,673

Kanıt
2005 Dram Sesler 6.8 38,594

Hep Seni Aradım
2004 Dram Sesler 7.0 47,689

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Sesler 6.2 8,406

Erken Baskı
1996 Dram Sesler 7.5 9,741

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler
Oyuncu
5.2 8,438
1996 Suç Sesler 6.3 1,877

Sen Uyurken
1995 Komedi Sesler 6.7 77,549
1994 Komedi Sesler 4.8 6,696

İnsanlık Yolu
1994 Komedi Sesler 6.7 11,206
1993 Biyografi Sesler 7.5 46,145

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Sesler 6.7 62,090
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017