Giriş Kayıt
Martyn Friend

Martyn Friend (74)


Yönetmen

Martyn Friend, 23 Kasım 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. New Tricks (2003), Afterlife (2005), Rebus (2000), (1971) Kaptan Onedin (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Martin Friend
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen 8.0 1,444
2003 Komedi Yönetmen 7.9 3,632
2000 Suç Yönetmen 7.5 1,008
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,407
1994 Suç Yönetmen    
1992 Suç Yönetmen    

Kaptan Onedin
1971 Macera Yönetmen 7.7 524
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017