Giriş Kayıt
Martyn Friend

Martyn Friend (75)


Yönetmen

Martyn Friend, 23 Kasım 1942 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen. New Tricks (2003), Afterlife (2005), Rebus (2000), (1971) Kaptan Onedin (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1942
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Martin Friend
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen 8.0 1,444
2003 Komedi Yönetmen 7.9 3,970
2000 Suç Yönetmen 7.5 1,216
1996 Suç Yönetmen 7.8 3,875
1994 Suç Yönetmen    
1992 Suç Yönetmen    

Kaptan Onedin
1971 Macera Yönetmen 7.7 647
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018