Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sari Friedland

Sari Friedland


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Sari Friedland, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. Clean (2004), Düşman (2013), Hyena Road (2015), Zoom (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolaptaki Canavar
2015 Dram 7.2 1,979
2015 Animasyon Yapımcı 6.2 1,321
2015 Dram Yapımcı 6.5 4,193

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 719
2014 Komedi Yapımcı 7.6 531

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 103,960

Aşk Balık Kokar
2013 Komedi Yapımcı 6.2 443
2010 Belgesel Yapımcı 8.8 6

Körlük
2008 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 60,651
2006 Komedi Yapımcı    
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,951
2001 Dram 7.4 9,336
1987 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
8.2 2,142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017