Giriş Kayıt
Sari Friedland

Sari Friedland


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Sari Friedland, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. Clean (2004), Düşman (2013), Hyena Road (2015), Zoom (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolaptaki Canavar
2015 Dram 7.0 3,773
2015 Animasyon Yapımcı 6.2 1,383
2015 Dram Yapımcı 6.5 4,614

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 719
2014 Komedi Yapımcı 7.6 531

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 110,275

Aşk Balık Kokar
2013 Komedi Yapımcı 6.2 443
2010 Belgesel Yapımcı 8.8 6

Körlük
2008 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 61,123
2006 Komedi Yapımcı    
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,951
2001 Dram 7.4 9,434
1987 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
8.2 2,176
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017