Giriş Kayıt
Sari Friedland

Sari Friedland


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Sari Friedland, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Clean (2004), Düşman (2013), Hyena Road (2015), Zoom (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolaptaki Canavar
2015 Dram 7.0 3,988
2015 Animasyon Yapımcı 6.2 1,619
2015 Dram Yapımcı 6.5 4,682

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 719
2014 Komedi Yapımcı 7.6 531

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 111,617

Aşk Balık Kokar
2013 Komedi Yapımcı 6.2 443
2010 Belgesel Yapımcı 8.8 6

Körlük
2008 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 61,123
2006 Komedi Yapımcı    
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,951
2001 Dram 7.4 9,456
1987 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
8.2 2,188
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017