Giriş Kayıt
Sari Friedland

Sari Friedland


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Sari Friedland, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu. Clean (2004), Düşman (2013), Hyena Road (2015), Zoom (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolaptaki Canavar
2015 Dram 7.1 2,956
2015 Animasyon Yapımcı 6.2 1,383
2015 Dram Yapımcı 6.5 4,348

Güzelliğin Hanedanlığı
2014 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 719
2014 Komedi Yapımcı 7.6 531

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 106,625

Aşk Balık Kokar
2013 Komedi Yapımcı 6.2 443
2010 Belgesel Yapımcı 8.8 6

Körlük
2008 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 60,651
2006 Komedi Yapımcı    
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,951
2001 Dram 7.4 9,386
1987 Dram Oyuncu
Yapım Yöneticisi
8.2 2,153
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017