Giriş Kayıt
Gary Friedkin

Gary Friedkin


Oyuncu

Gary Friedkin, oyuncu.

Takma İsmi: Kishka
Boyu: 1.22 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Bir Gün
2016 Komedi Oyuncu 5.6 17,618
2000 Komedi Oyuncu 6.1 1,020

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
4.8 17,192
1985 Komedi Oyuncu 4.4 1,020
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1974 Komedi Oyuncu 7.5 11,890
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017