Giriş Kayıt
Gary Friedkin

Gary Friedkin


Oyuncu

Gary Friedkin, oyuncu.

Takma İsmi: Kishka
Boyu: 1.22 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Bir Gün
2016 Komedi Oyuncu 5.6 23,115
2000 Komedi Oyuncu 6.1 1,020

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
4.8 17,897
1985 Komedi Oyuncu 4.4 1,020
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1981 Komedi Oyuncu 5.4 2,171
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,797
Dizi Altyazıları
Vikings (6,427) Shameless (3,997) Game of Thrones (3,142) Mr. Robot (2,984) Supernatural (2,756) The Big Bang Theory (2,227) Arrow (2,206) Outlander (1,967) Gotham (1,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,772)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017