Giriş Kayıt
Gary Friedkin

Gary Friedkin


Oyuncu

Gary Friedkin, oyuncu.

Takma İsmi: Kishka
Boyu: 1.22 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Bir Gün
2016 Komedi Oyuncu 5.6 20,217
2000 Komedi Oyuncu 6.1 1,020

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
4.8 17,501
1985 Komedi Oyuncu 4.4 1,020
1982 Komedi Oyuncu 5.2 2,421
1981 Komedi Oyuncu 5.4 2,171
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,282
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017