Giriş Kayıt
Michael Fresco

Michael Fresco


Yönetmen, Yapımcı

Michael Fresco, yönetmen, yapımcı. Benim Adım Earl (2005), The O.C. 2 (2003), Raising Hope (2010), Better Off Ted (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael A. Fresco | Mike Fresco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 6.9 1,156
2016 Komedi Yönetmen    
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.0 4,942
2013 Komedi Yönetmen 7.9 320
2013 Komedi Yönetmen 5.4 557
2011 Dram Yönetmen 7.3 1,582
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.2 28,434
2010 Komedi Yönetmen 8.0 32,163
2010 Dram Yapımcı 7.2 673
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 22,613
2007 Komedi Yönetmen 7.7 3,207
2007 Komedi Yönetmen 8.0 1,245

Benim Adım Earl
2005 Komedi Yönetmen 7.8 87,842
2004 Dram Yönetmen 7.0 843

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 70,999
1997 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.1 1,703
1993 Dram Yapımcı
Yönetmen
   

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.3 12,921
1988 Dram Yönetmen 8.2 2,100
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,367
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,752
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018